Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Azért nem látszik rajtam még...

Azért nem látszik rajtam még a fejlődés, mert eltakarja a zsír?

Figyelt kérdés
A mai nap rosszul éreztem magam, mert fél éve keményen edzek 4x egy héten és figyelek a napi protein bevitelemre is, de úgy érzem, hogy nem látszik eléggé a változás, mert nekem nem nagyon teszik szóvá a barátok. Van egy vékonyabb barátom aki 3-4 hónapja edz és őt dicsérik és látszik is rajta a tömegelés edzés eredménye (nem vagyok rá irigy és büszke vagyok rá), de nalam eddig csak 1 ember figyelt fel, hogy én is nőttem azért izomtömegben egy picikét. Ez lehet azért is, mert én rajtam van felesleges zsír is és eltakarja az izmom?

jan. 6. 17:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Fotó nélkül szerinted tudunk bármit mondani? Meg amúgy a kalóriabevitelre is figyelsz? Mert ha nem, akkor nincs miről beszélni. A mondataid alapján egyébként is kételkedem picit az edzéstechnikai és sporttáplálkozási tudásodban.
jan. 6. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Alapból ha valaki nagyon vékony, elkezd tömegelni és rendesen edzeni akkor jóval látványosabb a változás.

De kép nélkül ahogy #1 mondja ezt nehéz megmondani hogy valamit rosszul csinálsz vagy csak eltakarja a zsír.

jan. 6. 17:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy zsíros, csak erős csontozatú!
jan. 6. 17:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Elküldtem priviben #1/#2 a képeket
jan. 6. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Az első képeken lehet látni hogy bőven 20% testzsír felett vagy, látszik hogy van hasad és oldalt is kialakultak a zsírpárnák.

A mostani képen pedig látni hogy 20% alá értér, egyértelműen van még rajtad plusz zsír ami miatt nem lesz annyira definiáltak az izmok. Viszont látszik hogy edzel és fejlődsz.

Szerintem fél év alatt ez nagyon szép eredmény. Mivel fogytál valszeg kevesebb izmot tudtál felszedni mint az aki botsáska volt és ruhába a tömegelés eredményét jobban lehet látni mint ha fogyásét.

Hajrá csak így tovább!

Az edzés pedig hosszú, több éves folyamat, idő kell mire lesz eredménye a kemény munkának.

jan. 7. 00:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ez most jól esett a lelkemnek! :)
jan. 7. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!