Ha magas vékony testalkatú vagy akkor kigyúrva is magas vékony leszel?
9
Szerintem naturálban kimaxoltam. 100 kiló lehet nem tűnik soknak de ilyen magasságnál hosszú karokkal szerintem nem rossz.
Ugyanakkor a kalóriabevitel is rendben van mert jön fel sokszor a zsír keményen ezért még vissza is kell vennem a kajából.
Nem tudom mi mást tehetnék naturálban mint keményen edzeni, enni rendesen, aludni. Most komolyan, van bármi más amit még tenni lehet?
Nem sértésből, de te mit csinálsz a teremben? 95 kilóhoz ez elég gyenge. Próbálj ki valami új edzéstervet, feküdj neki jobban az alapgyakorlatoknak, csináld őket heti többször. Mellé persze mehet kiegészítésnek gépes gyakorlat. Nézz utána a periodizációnak. Kipróbálhatsz valami célzott erőprogramot is pl smolov.
Én 100 kilóval szériázok most fekve 74 kilósan (95kg-ba megy 10+ ismétlés) és én se vagyok túl erős. Étkezésre nem is figyelek annyira tápkiegeket meg főleg nem.
Hát, pedig a valóság az, hogy 5 év edzémúlttal,ilyen testsúly mellett a 100kg max fekvenyomásban maximum átlagosnak mondható, de még ezzel is túlzok.
Ha 5 év alatt ennyit sikerült kihozni, akkor kötve hiszem, hogy rendben van a kaja, edzés és regeneráció. Valahol hiba van. De ez csak akkor gond, ha komolyan veszed a sportot.
13
Vagy a genetika is lehet gond. Ha túl vékony vagy egyszerűen nincs hely nagy izomnövekedésnek.
15
Nem tudom ez miért nem erős? A terembe ahová járok 90% nem nyom 100 kilóval, csak alatta.
Nem magasak kicsit az elvárásaid?
Te jársz rossz úton fejben. Ez nem erős. Az pedig, hogy egy mezei teremben hobbi sportolók nem tudnak sok év után 90kgnál feljebb menni: Ők sem erősek.
Ilyen testsúlyhoz 100kg átlagos szint, sőt inkább beugró.
Ezzel nem leszólni szeretnénk téged, csak rávilágítani arra, hogy ennyi év edzésmúlttal és ilyen súllyal ez bőven nem a naturál maxod.
A testalkat pedig édes mindegy ebben a sportban. Nagyon sok vékony srácot láttam már 200+ kilóval felhúzni és nem voltak izmosak.
17
Mit értesz maxon? Egy ismétléses max? Vagy szériázos max?
100-ba 6-ot belenyomok egy jó napon. 1 ismétlés max ez alapján 115 kg? Vagy 120? Igazából sosem probáltam mert nem érdekelt egy ismétléssel mennyit nyomok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!