Ha magas vékony testalkatú vagy akkor kigyúrva is magas vékony leszel?
1
Úgy értem ha személyleírásra kerül a sor ugyanúgy azt fogják mondani, hogy a magas vékony srác és nem azt, hogy a magas kigyúrt srác vagy a magas kemény srác?
Ez utóbbiakat csak a mezomorfokra használják?
3
Nem nyúlnék szteroidokhoz…
6
Így max 5-6 kiló izom jönne felY
7
Én már öt évet gyúrtam, odafigyelve étkezésre, legjobb táplálékkiegészítőre és nőttem 7-8 kilót súlyban, 188 centi mellé jelenleg 95 kiló vagyok. Úgy érzem már a súlyokat kimaxoltam, nem tudok nagyobb súlyokat mozgatni mint jelenleg megy (100 kiló fekvenyomás, 100 kiló csigás lehúzás hátra, 130 kiló guggolás). Illetve talán picit növekszik a súly de nagyon nagyon lassan, talán fél ismétléssel több megy minden 2 hétben a legnagyobb súllyal.
95 kilósan még mindig a magas vékony faszi vagyok. Tehát 5 éves kemény munkámnak (heti 4 edzés) nem lett eredménye. A másik törpe zömök tag a teremből akkora mint egy testépítő és azt mondja 5 hetente 1-szer lábazik sérülés miatt és ketszer akkor a lába mint nekem.
Na ilyesmikről beszélek.
"picit növekszik a súly de nagyon nagyon lassan, talán fél ismétléssel több megy minden 2 hétben"
Öt év edzés után a progresszió már ilyen lassú, ez természetes, viszont te
188 centiként 95 kilósan garantáltan nem maxoltad ki a fekvenyomást 100 kilónál, a guggolást meg pláne nem 130 kilónál.
"másik törpe zömök tag a teremből akkora mint egy testépítő"
Az élet nem igazságos. Bárki is vagy, mindig fogsz találkozni olyan emberekkel, akik fele annyi munkát tesznek a fejlődésbe, mégis kétszer izmosabbak és erősebbek, mint te. Ha ebből kéne kiindulni, akkor senki nem járna sportolni, mert mindig van jobb. Magadból akard kihozni a legtöbbet, ne a másik törpét akard lekörözni egy nem létező versenyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!