Milyen hobbit javasoltok?
Elég sok minden érdekel legyen az sport,vagy szinjátszás. (De kicsit ,,félek,,az uj arcoktól hogy hogy fogadnak be.)
14/l
Próba szerencse! Próbálj ki mindent, ami érdekel és amire lehetőséged van. Ha nem tetszik, max abbahagyod.
Az új arcoktól pedig ne félj, biztos fogsz találkozni olyannal, akivel jól elleszel. És ne aggódj, ha nem rögtön az első alkalommal találkozol vele. Előbb-utóbb úgyis érezni fogod, hogy ki szimpatizál veled.
Szia :)
En 10 eve sportolok,usztam (hobbiszinten) aztan kosaraztam es boxoltam nyolc evig (ezeket versenyszeruen).
A legjobb barataimat a sport altal ismertem meg: szerintem azok akik egyutt izzadnak-sirnak-nevetnek, es kuzdenek egy kozos celert (egyeni sportban is!) talan csak a vertestverek kozott van szorosabb kotelek!
Hidd el mindenhol vannak jofejek meg bunkok.
Altalaban a jofejek vannak tobbsegben, biztosan rengeteg baratra teszel szert,ne aggodj, a bunkokkal meg nem kell foglalkozni.
Arrol nem is beszelve, hogy a sport altal egeszseges,szep,kiegyensulyozott,fegyelmezett,kitarto leszel, es nem kerulsz rossz tarsasagba!
Szerintem probalj ki valami egyeni sportot (uszas,atletika,bicaj,stb) meg valami csapatsportot (kosar,roplabda,kezilabda,stb) es akkor majd meglatod, hogy melyik tetszik jobban.Meg nem a verseny a lenyeg hanem hogy jiol erezd magad es amit csinalsz oromet szerezzen!
De azt is lehet hogy a mar meglevo barataiddal elmentek mondjuk kethetente hegyet maszni/kirandulni,azok is eleg nagy bulik szoktak lenni.
Ennyit tudtam igy most javasolni :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!