Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen hobbit javasoltok?

Milyen hobbit javasoltok?

Figyelt kérdés

Elég sok minden érdekel legyen az sport,vagy szinjátszás. (De kicsit ,,félek,,az uj arcoktól hogy hogy fogadnak be.)

14/l

2009. jan. 3. 14:52
 1/7 anonim ***** válasza:
96%

Próba szerencse! Próbálj ki mindent, ami érdekel és amire lehetőséged van. Ha nem tetszik, max abbahagyod.

Az új arcoktól pedig ne félj, biztos fogsz találkozni olyannal, akivel jól elleszel. És ne aggódj, ha nem rögtön az első alkalommal találkozol vele. Előbb-utóbb úgyis érezni fogod, hogy ki szimpatizál veled.

2009. jan. 3. 15:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

itt egy pár hobbi, linkkel együtt :D

remélem tetszik :

[link]

* ezeket bírod üvegpohárra is rakni, vagy akármi más olyan dologra ami üveg .

[link]

* ha egy kicsit úgymond ,,kreatívabb" vagy akkor ezt ki kell próbálnod :D

sok sikert.

2009. jan. 3. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
akár bírsz röplabdázni is, csak találj egy jó csapatot???
2009. jan. 3. 17:41
 4/7 anonim válasza:
100%
Én ajánlanám a tollaslabdát,ha sportról van szó.Nagyon jól átmozgat és teljesen kikapcsol.Én versenyszerűen űzöm de hobby szinten is kitűnő.Mellesleg a társaság is jó!Próbáld ki egyszer ha gondolod.www.tollaslabda.lapok.hu de más egyesületek is jók az ország többi pontján.
2009. jan. 4. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia :)

En 10 eve sportolok,usztam (hobbiszinten) aztan kosaraztam es boxoltam nyolc evig (ezeket versenyszeruen).

A legjobb barataimat a sport altal ismertem meg: szerintem azok akik egyutt izzadnak-sirnak-nevetnek, es kuzdenek egy kozos celert (egyeni sportban is!) talan csak a vertestverek kozott van szorosabb kotelek!

Hidd el mindenhol vannak jofejek meg bunkok.

Altalaban a jofejek vannak tobbsegben, biztosan rengeteg baratra teszel szert,ne aggodj, a bunkokkal meg nem kell foglalkozni.

Arrol nem is beszelve, hogy a sport altal egeszseges,szep,kiegyensulyozott,fegyelmezett,kitarto leszel, es nem kerulsz rossz tarsasagba!

Szerintem probalj ki valami egyeni sportot (uszas,atletika,bicaj,stb) meg valami csapatsportot (kosar,roplabda,kezilabda,stb) es akkor majd meglatod, hogy melyik tetszik jobban.Meg nem a verseny a lenyeg hanem hogy jiol erezd magad es amit csinalsz oromet szerezzen!

De azt is lehet hogy a mar meglevo barataiddal elmentek mondjuk kethetente hegyet maszni/kirandulni,azok is eleg nagy bulik szoktak lenni.

Ennyit tudtam igy most javasolni :)

Sok sikert!

2009. jan. 5. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki ami téged érdekel.Szerintem nagyon jól teszed ha egy sportot választasz hobbinak mert az egészségesebb és jó dolog.Én pl.:lovagolok.Azért választottam a lovaglást mert kellemes kikapcsolódás, élvezem ahogy a lovakkal foglalkozhatok :)
2009. jan. 8. 19:31
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)))
2009. jan. 15. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!