Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol tudnék normális szetteket...

Hol tudnék normális szetteket venni edzőterembe?

Figyelt kérdés

Szeretnék eljárni edzőterembe több alkalommal egy héten, és elkezdtem a neten szetteket nézegetni (sheintől kezdve egy csomó helyen) de mindegyik úgy néz ki, hogy ezzel az erővel a sarokra is kiállhatnék bennük.

Egy kizárólag női edzőterembe felvenném, de a városban ahol lakom, a legszínvonalasabb, ahol tényleg jók a gépek, meg ahol jóban vagyok egy ott dolgozó személyi edzővel, na az koedukált.

Viszont én edzeni mennék, és zavarna ha rám néznének random srácok közben, szóval valami egyszerű rovidujju-hosszú nadrág kombóra gondoltam, csaj a neten mindenhol haspólók meg toppok vannak.

2023. dec. 10. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Decatlon
2023. dec. 10. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Siman elmehetsz leggingsben meg egy bovebb poloban is.

Amugy felsobol az egyszeru decathlonos teljesen megteszi meg nekem leggingsem is volt onnan. Amugy a kedvenc leggingsem a myprotein composure seamless de ez egyeni izles kerdese es csak 40 szazalekos akcioban veszem. Sportmelltartom is onnan van.

Szerintem ne feszulj ra. Vegyel olcson valahol egyet kettot es ha bevalik vegyel meg, ha nem akkor mashol. Gymbeamen is vannak jok.

Nekem van nike leggingsem es felsom es decathlonos is. Minimalis a kulonbseg. Es egy leggings+sportmelltarto+polo kombo telejyen rensben van.

Amugy javaslom a vintedet ha rendelnel mert merethiba miatt full uj cuccokat arulnak meglepoen olcson

2023. dec. 10. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémát. Vegyél egy akármilyen lapostalpú cipőt, egy kényelmes nadrágot (lehet bő melegítő is, nem kell leggings), és mindig legyen egy tiszta pólód. Ennyi egy konditermi szett. A legutolsó kínai turkálóban is találsz pár ezer forintért cuccot.
2023. dec. 10. 19:24
 4/5 Metionin ***** válasza:
Én mindig sima leggings és póló szettben mentem. Nem kell oda semmi hivalkodó.
2023. dec. 12. 22:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg mindig nem fog erdekelni senkit, hogy milyen szettben vagy. Elhiszem, hogy faj.
2023. dec. 15. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!