Hol tudnék normális szetteket venni edzőterembe?
Szeretnék eljárni edzőterembe több alkalommal egy héten, és elkezdtem a neten szetteket nézegetni (sheintől kezdve egy csomó helyen) de mindegyik úgy néz ki, hogy ezzel az erővel a sarokra is kiállhatnék bennük.
Egy kizárólag női edzőterembe felvenném, de a városban ahol lakom, a legszínvonalasabb, ahol tényleg jók a gépek, meg ahol jóban vagyok egy ott dolgozó személyi edzővel, na az koedukált.
Viszont én edzeni mennék, és zavarna ha rám néznének random srácok közben, szóval valami egyszerű rovidujju-hosszú nadrág kombóra gondoltam, csaj a neten mindenhol haspólók meg toppok vannak.
Siman elmehetsz leggingsben meg egy bovebb poloban is.
Amugy felsobol az egyszeru decathlonos teljesen megteszi meg nekem leggingsem is volt onnan. Amugy a kedvenc leggingsem a myprotein composure seamless de ez egyeni izles kerdese es csak 40 szazalekos akcioban veszem. Sportmelltartom is onnan van.
Szerintem ne feszulj ra. Vegyel olcson valahol egyet kettot es ha bevalik vegyel meg, ha nem akkor mashol. Gymbeamen is vannak jok.
Nekem van nike leggingsem es felsom es decathlonos is. Minimalis a kulonbseg. Es egy leggings+sportmelltarto+polo kombo telejyen rensben van.
Amugy javaslom a vintedet ha rendelnel mert merethiba miatt full uj cuccokat arulnak meglepoen olcson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!