Hogyan legyen jó alakom?
165 cm és 71 kg vagyok. Túl vagyok már egy 41 kg-os fogyáson, amit diétával és sporttal adtam le. 9 hónapja járok HotIron edzésre (súlyzós edzés), heti 2, ha időm engedi akkor 3 alkalommal, a mozgásom ennyiben kimerül. Az étkezésre annyira nem figyelek oda, az édességen kívül eszem mindent, ami jól esik, persze mértékkel. Nagyon látványos eredményt értem már el ígyis, de mint minden nő, én sem vagyok elégedett az alakommal, mindig látok benne valamilyen kivetnivalót. Leginkább a hajamat tartom a legnagyobb mumusomnak, de ezen kívül szeretnék szép, feszes combokat, formás fenekét, stb. A kérdésem, hogy a súlyzós edzés mellé mit tudnék még sportolni, az étkezésemre hogyan figyelhetnék oda jobban? Fogyni màr nem szeretnék egyáltalán, viszont annál inkább formàsodni. Köszönöm előre is a válaszotokat! :)
18/L
*hasamat
Bocsánat, kijavított. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!