A mozgásnak tényleg lehet ennyire jó hatása? (amikor nagyon kimozgom magam, erös jó kedv fog el órákig tartva)
Figyelt kérdés
Még az alkoholon is jóval túl tesz a hatása, mintha kicsit ittam volna társaságban, de annál sokkal jobb és erösebb jó kedv2023. szept. 24. 21:34
2/5 anonim válasza:
miközben egy problémád sem lett megoldva, csak mozogtál egy nagyot.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez valami brutális nagyon erős jókedv, kitudna erről lemondani ezekután
2023. szept. 24. 22:17
4/5 anonim válasza:
Nálam sajnos nincs ilyen. Van egy elégedettség, hogy nem pöcsöltem el az edzést, becsülettel odatettem magam, fejlődtem, és ez jó. De az érzés tán meg azért van meg, mert amikor csak túl akarok lenni a mozgáson vagy kihagyom, rosszul érzem magam miatta és jön egy bűntudat.
5/5 anonim válasza:
Igen mert endorfinokat szabadít fel és tesztoszteront, ezek pedig köztudottan boldogságfokozók,és felpörgetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!