Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Két egykezessel otthonra...

Két egykezessel otthonra milyen teljes testet megdolgoztató gyakorlatok ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Bármilyet, két kézisúlyzóval több tucat gyakorlat áll a rendelkezésedre a felsőtest szinte minden izomcsoportjának tekintetében. Lábat viszont még kezdőként is értelmezhetetlen kézisúlyzókkal érdemben edzeni. Meg amúgy állíthatók ezek a kézisúlyzók, és ha igen, akkor hány kilóig, vagy ha szerelhetők, akkor mennyi súlytárcsád van otthon, csak mert ha nem tudod a kezdő munkasúlyokat progresszívan emelni, akkor nagyon hamar megáll a fejlődés.
2023. szept. 18. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi! 2x30 kg-ig állíthatóak.

Én 80 kg vagyok. Sok gyakorlat van, de nem tudom melyek a leghasznosabbak és milyen ismétléssel dolgozzak?

2023. szept. 18. 15:19
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
nem feltétlen értelmetlen a lábat is meg lehet edzeni azért normalisan otthon persze k urva sok a kérdés hány kg kézisúlyzód van milyen az edzettségi szinted,de fogsz 2db 30kilós kézisúlyzót azt kitörésezel vele egy 30percet a szíved ott marad,
2023. szept. 18. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:
A leghasznosabbak azok, amelyik a te mobilitásoddal a legkényelmesebbek, amelyeket a leginkább szeretsz csinálni, illetve amelyekkel a leghatékonyabban tudsz progressziót elérni. A munkasorozataid meg legyenek valahol RPE7-RPE10 intenzitásúak, az ismétlésszám tekintetében meg valahol 5-12 ismétlés között gondolkodj.
2023. szept. 18. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:

Pl vállból nyomás, döntött törzsű evezés, bicepsz,

Aztán lefekszel, fekvenyomás, áthúzás

Súlyzó néklül hasprés

Felállsz felhúzás,

Guggolás

És kb kész vagy, leedzetted a teljes tested.

2023. szept. 19. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!