Ha belerúgtatok valamibe a sípcsontotokkal, utána futottatok?
Tegnap este belerúgtam, holnap pedig WizzAir.
Nem fáj pihenésre, járásra se, próbáltam ugrálni, arra se.
Nyomásra érzékeny, de nem vészesen és nagyon pici hupli van.
Biztos?
Hú, most annyira sírok. :'(
Decemberben sérült voltam, márciusban sérült voltam, nagy nehezen, végre jól megválasztott szakemberrel, ésszel, nagy türelemmel, akaraterővel eljutottam ide és akkor péntek este elrontom azzal, hogy belerúgok valamibe.
((Az a baj, hogy ha sérült a csont, akkor 10 km után fog NAGYON fájni, akkor fogok összeesni, de ha meg is várom a záróbuszt, meg sántítani tudok is, akkor majd 6-8 hétig semmi sport.))
Egyébként tényleg átlagos sípcsont-beütés, sikerült már ilyet csinálnom biciklivel és túrán keresztben levő fatörzsnek nekicsúszva is. 2-3, esetleg 5 percig legalább 8-as fájdalom a 10-es skálán, aztán lecsökken... és ha nincs szó futásról, el is felejtkezik róla az ember. Mert nem nyomkodjuk és nem nézegetjük, mekkora hupli és nyomásérzékenység van, ma csak tesztelgettem.
Buliban rarugott egy srac a hulye tancstilusa miatt a sipcsontomrs. De nem is ereztem,mert szetrugtam mar korabban a sipcsontom. (Kuzdosport)
Itthon eszrevettem a nagy foltot. Siman elmentem vele 3-4 orat futni.
Ne kenyeskedjel. Semmi bajod nem lesz a futastol.
N
Nem fájt a futástól. Attól féltem, ha picit is repedt, tovább reped.
De nyomásra még most is érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!