60-70ezer forintig lehet jo szalkasito etrendet tartani?
110kg elegge elhizott 28eves F.
170cm
Én szeretem a monotonitást és csak szombatonként főzök valami extrát, amit éppen megkívántam a héten, most szombaton pl halászlé volt.
A legtöbb pénzt általában a hétvégi extra kaják viszik el.
Egyébként A és B hetet szoktam tartani, néhány havonta átdolgozom. Jelenleg tömegnövelek, de így is kijövök 80ból havonta.
Reggeli: 150gramm lidl-s műzli, amiben zabpehely, mazsola és magvak vannak, fehérjeportal.
Ebéd: hagymásbb (valaki hamar megunja, számomra megunhatattlan), sovány hússal, valamikor tofuval, néha olvasztott sajttal
Uzsonna: ez a napi “édességem” 200gramm műzli, mirelit áfonya, málna, trópusigyümi, szeder és ezek tetszőleges keverékei, + fehérjepor most épp banános, egy kis méz, az egész jól összedolgozva turmixban
Vacsora: melegszendvics
B hét annyiban más, hogy ebédre házi gyrosztál van saját ízlésemre szabva, vacsorára pedig kőrözött.
Egyetlen gabonaforrás a zab. Se teljes kiorlesu liszt, se bulgur rizs quinoa köles kuszkusz. Nagyon sok magnezium, cink es vas lesz benned de hol a b6, b5 stb
.....
Annyiban valtizatos hogy van gabona hus zoldseg stb. De ha az mindig ugyanaz, onnan mar nem valtozatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!