Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 60-70ezer forintig lehet jo...

60-70ezer forintig lehet jo szalkasito etrendet tartani?

Figyelt kérdés

110kg elegge elhizott 28eves F.

170cm

2023. szept. 6. 12:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A fogyás a kalóriadeficit függvénye. 60 ezerből egy kalóriadeficiten alapuló étrendet tartani elég easy.
2023. szept. 6. 12:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. En kb 55ot koltok ha csak keves toldseget eszem. De az akciokat figyelni kell, mindent szamolni es jol megtervezni
2023. szept. 6. 12:41
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
En ket eve havi 40ből tömegeltem 3000kcallal… igaz akkor más árak voltak, de szalkasitani szerintem konnyebb
2023. szept. 6. 13:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, bár néha átcsúszom a 70fele, de csak mert flancolok sokmindennel.
2023. szept. 6. 13:11
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

Én szeretem a monotonitást és csak szombatonként főzök valami extrát, amit éppen megkívántam a héten, most szombaton pl halászlé volt.

A legtöbb pénzt általában a hétvégi extra kaják viszik el.

Egyébként A és B hetet szoktam tartani, néhány havonta átdolgozom. Jelenleg tömegnövelek, de így is kijövök 80ból havonta.

Reggeli: 150gramm lidl-s műzli, amiben zabpehely, mazsola és magvak vannak, fehérjeportal.

Ebéd: hagymásbb (valaki hamar megunja, számomra megunhatattlan), sovány hússal, valamikor tofuval, néha olvasztott sajttal

Uzsonna: ez a napi “édességem” 200gramm műzli, mirelit áfonya, málna, trópusigyümi, szeder és ezek tetszőleges keverékei, + fehérjepor most épp banános, egy kis méz, az egész jól összedolgozva turmixban

Vacsora: melegszendvics

B hét annyiban más, hogy ebédre házi gyrosztál van saját ízlésemre szabva, vacsorára pedig kőrözött.

2023. szept. 6. 13:21
 6/10 NTBS ***** válasza:
Lehet.
2023. szept. 6. 14:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet de ne kovesd az 5ost. Lehet fogy, lehet izmosodik de iszonyat egeszsegtelen ennyire egysikuan enni
2023. szept. 6. 14:12
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Mi egysíkú van benne? Van benne gabonaféle, hüvelyes, változatos zöldségek, változatos gyümölcsök, változatos sovány húsok, változatos olajos magvak… egysíkú az eszed az… az, hogy kb ugyanazokból az alapanyagokból dolgozom költséghatékonyan, attól ez még egy elég változatosan összeállított étrend… a variálhatóságról meg ne is beszéljünk.
2023. szept. 6. 14:29
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyetlen gabonaforrás a zab. Se teljes kiorlesu liszt, se bulgur rizs quinoa köles kuszkusz. Nagyon sok magnezium, cink es vas lesz benned de hol a b6, b5 stb

.....

Annyiban valtizatos hogy van gabona hus zoldseg stb. De ha az mindig ugyanaz, onnan mar nem valtozatos

2023. szept. 6. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Az, hogy néhány havonta átdolgozom és hogy hétvégén nem ezt eszem, látom elkerülte a szövegértésedet.
2023. szept. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!