Melyik kardiógépet érdemes venni itthonra, és milyet?
Nyilván elsősorban olyat, amit használni is fogok, de ezen túlmenően kérdezem, hogy kinek milyen tapasztalata van.
A futópad a legmegbízhatóbb, de nagy helyet foglalhat és alacsony a teherbírása, illetve teljesen csak az alsó testre (lábra) hagyatkozik. Előnye hogy megnézhetsz egy filmet séta közben, vagy hallgathatsz valami podcastet.
Szobabiciklivel próbálkoztam már, de rövid időn belül szétnyomja a seggem és elképesztően kényelmetlen hosszútávú, alacsony intentizású kardióhoz.
Az ugrálókötél igen magas intenzitású (legalábbis nekem/a legtöbb embernek), nem való LISS-re.
Mindezt kb. a 200.000-es kategóriában kéne elképzelni, tehát az mondjuk kizárja a lépcsőzőket (legalábbis az értelmeseket).
szobabicikli a legjobb szerintem
pár hét után hozzászoksz és nem fáj a segged
az meg hogy kényelmetlen, hát most istenem
maga a kardio se egy kényelmes dolog, mégis megcsinálod.
egyébként miután hozzászokott a hátsód és nem fáj, már nem lesz annyira kényelmetlen se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!