Magyarországon több napos túra a természetben?
Három éjszaka volt a kék túra mentén.Egy éjszakát szabad vadkempingezni el sem zavarnak.
Azért elég könnyű sátorhelyet is találni.
Nem veszélyes. Bár most szarvasbőgés van ilyenkor agresszívabbak, bár nem nagyon tudok példát mondani, hogy bárkire támadtak volna. Én is bőgés időszakában voltam kint azért ijesztő volt hallgatni :D
Amire esetleg figyelni kell a vadászatok és erdőkorlátozások. Sok helyen pont a szarvaspárzás miatt 9-16-ig lehetsz csak az erdőben. Nem mintha bárki nézné.
Egyedüli veszély talán a hirtelen jött vihar. Nekem 2 sátrazás is végződött kisebb meneküléssel, mert éjszaka közepén elkapott brutális vihar.
Nyilván mi is tájékozódhattunk volna jobban, de erre érdemes figyelni. És nem mindegy, hogy hegyoldalban kitett részen vagy, vagy egy völgyben ahol alig észlelsz az egészből valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!