Milyen kevésbé ismert várost érdemes meglátogatni egy 5 napos pihenésre Magyarországon?
Valószínűleg ilyen város nincs,ami magában megér 5 napot. De egy érdekes tmkisváros + tágabb környezete + a környék kiránduló helyei,ilyen sok van.
Csak hasraütésre: Zselic+Szigetvár+biztos van valami fürdő azon a környéken is,
Külső-Somogy erdői, kisvasútjai, tavai + helyi város (Marcali?, Nagyatád?),
Páp/Zirc+Bakony+helyi fürdő,
Szécsény+Hollókő+Cserhát+alsoósztregovai aquathermal,
Börzsöny+Ipolyság+párkányi strand
Vagy valami kezédbé ismert borvidék és Környéke is érdekes lehet, Hajós, Mór,
Baja és környéke
Makó esetleg.
Attól függ mi az, ami érdekel.
Az 1-es nagyon jókat írt.
Az én ajánlásom:
Sárospatak és Zemplén
Tokaj és Tokaj-Hegyalja
Gyula és Békés
Kaposvár vagy Szigetvár és a Zselic
Sopron és az Alpokalja
Csak magamból indultam ki, bár én sem ismerek minden ismeretlen kisvárost, de gondolom mindenhol lehet találni helyi érdekességet, természeti élményt, termálfürdőt, borvidéket/sörfőzdét. Így állítanám össze az 5 napot.
"1"
Az első tényleg jókat írt, de muszáj hozzátennem, hogy mi pont most voltunk Hollókőn, és Szécsény elég lehangoló, szóval azt annyira nem ajánlanám.
Kocsival több a lehetőség, tömegközlekedéssel jobban meg kell gondolni. Talán Szarvast mondanám, ha találtok vízparti szállást.
Esetleg Eger vagy Nyíregyháza-Sóstó, de ezek meg annyira azért nem ismeretlenek.
4: Nem tudom mit láttál, mit nem láttál, de Szécsény eléggé hangulatos hely. Szubjektív. Nem 5 napos, ezért egészítettem ki. Persze, nem mindenki találja fel magát, én általában igen.
"1"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!