Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Őszintén az otthoni edzés...

Őszintén az otthoni edzés kinek vált be?

Figyelt kérdés

Sziasztok

IR lettem...elkezdtem sportolni, de kiutálnak az edzőteremből, furcsán néznek rám. .... ezért abbahagytam.

Szüleim szerint az itthoni edzés is működni fog,de nekem kétségeim vannak.

Nagyon őszintén ki az aki otthon edz és 5 hónap alatt legalább 10kg fogyott?

Én azért választottam az edzőtermet,mert ki van fizetve és úgymond határidőhoz van szabva a bérlet így van bennem egy olyan,hogy ne menjen kárba...

otthon megfeledkezik róla az ember

152cm /68 kg

Legalább 10kg kell fogyni.

Saját súlyos edzést ajánlott

Kardio nem

2023. aug. 14. 05:30
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Nem csak furcsán néznek rám,nevetnek,sugdoloznak,az egyik srác fel is lökött...

Jeleztem a recepció, csaj csak annyit mondott,hogy sajnálom...de ők kvázi törzsvendégek

2023. aug. 14. 05:35
 2/17 anonim ***** válasza:
Kardió miért is nem?
2023. aug. 14. 05:36
 3/17 anonim válasza:
90%
Mwg, simán, megspórolod az időt az utazással én anno rengeteget sportoltam, fitness terembe is jártam, de mostmár csak itthone dzek illetve túrázok. Őnfegyelem az kell, de az ahhoz is kell hogy elmenj az edzőterembe
2023. aug. 14. 05:46
 4/17 anonim válasza:
Mi az hogy fellökött? Kérd vissza a bérlet teljes árát, ez felháborító.
2023. aug. 14. 05:52
 5/17 A kérdező kommentje:

Éppen mentem be az ajtón amikor vállal nekem jött, beszólt hogy még az ajtón se férsz el...

Az orvos figyelembe vette, hogy a Munkahelyen 20ezer lépést teszek meg, sokat kell talpon lenni, így inkább koncentráljak a saját testsúly edzésre

2023. aug. 14. 05:58
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem órákra lakok az edzőteremtől...10 perc gyalog
2023. aug. 14. 05:59
 7/17 anonim válasza:
57%

Nekem is ez volt a tapasztalatom amikor edzőterembe jártam. Próbáltam olyan időpontban menni, amikor kevesebben vannak. Néha bejött.

Az otthoni edzés nekem nem volt túl eredményes.

A túrázást én is javaslom. Biciklizés helyett gyalogolni kezdtem, ez is hatásos volt.

2023. aug. 14. 06:02
 8/17 anonim válasza:
71%

Mekkora egy gyökér...

A saját testsúlyos edzés viszont nem rossz dolog, össze kell állítani egy programot és ehhez szigorúan ragaszkodj.

A kilók viszont csalókák mert ha izmot építesz az nehezebb mint a zsír és lehet hogy a súlyod ugyanannyi de mégis fogytál, a centiket érdemesebb figyelni.

2023. aug. 14. 06:04
 9/17 A kérdező kommentje:

7-16 dolgozok Nem nagyon tudok olyan időpontban menni...

Találtam olyat TRX edzest csak csajok vannak

2023. aug. 14. 06:10
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem bevált anno.
2023. aug. 14. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!