Őszintén az otthoni edzés kinek vált be?
Sziasztok
IR lettem...elkezdtem sportolni, de kiutálnak az edzőteremből, furcsán néznek rám. .... ezért abbahagytam.
Szüleim szerint az itthoni edzés is működni fog,de nekem kétségeim vannak.
Nagyon őszintén ki az aki otthon edz és 5 hónap alatt legalább 10kg fogyott?
Én azért választottam az edzőtermet,mert ki van fizetve és úgymond határidőhoz van szabva a bérlet így van bennem egy olyan,hogy ne menjen kárba...
otthon megfeledkezik róla az ember
152cm /68 kg
Legalább 10kg kell fogyni.
Saját súlyos edzést ajánlott
Kardio nem
Nem csak furcsán néznek rám,nevetnek,sugdoloznak,az egyik srác fel is lökött...
Jeleztem a recepció, csaj csak annyit mondott,hogy sajnálom...de ők kvázi törzsvendégek
Éppen mentem be az ajtón amikor vállal nekem jött, beszólt hogy még az ajtón se férsz el...
Az orvos figyelembe vette, hogy a Munkahelyen 20ezer lépést teszek meg, sokat kell talpon lenni, így inkább koncentráljak a saját testsúly edzésre
Nekem is ez volt a tapasztalatom amikor edzőterembe jártam. Próbáltam olyan időpontban menni, amikor kevesebben vannak. Néha bejött.
Az otthoni edzés nekem nem volt túl eredményes.
A túrázást én is javaslom. Biciklizés helyett gyalogolni kezdtem, ez is hatásos volt.
Mekkora egy gyökér...
A saját testsúlyos edzés viszont nem rossz dolog, össze kell állítani egy programot és ehhez szigorúan ragaszkodj.
A kilók viszont csalókák mert ha izmot építesz az nehezebb mint a zsír és lehet hogy a súlyod ugyanannyi de mégis fogytál, a centiket érdemesebb figyelni.
7-16 dolgozok Nem nagyon tudok olyan időpontban menni...
Találtam olyat TRX edzest csak csajok vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!