Mennyit kellene még fogynom?
Szeretnék jol kinézni. Húszas éveim elején 55 kg voltam és borzalmasan gebe. Most 29 vagyok, túl vagyok két szülésen és szeretnék most már formába lendülni. Június eleje óta napi szinten tornázok, egészséges életmódra törekszek.
Magasság 162 cm
Június elején:
Súly 75.5 kg
Mell 92 cm
Derék 76 cm
Csípő 110 cm
Comb 64.5 cm
Most:
Súly 69.5 kg
Mell 90 cm
Derék 72 cm
Csípő 100 cm
Comb 60.5 cm
Mennyit kéne még fogynom szerintetek?
9.
En nem frusztrált vagyok csak őszinte.
Bőven van mit fogynod, ne elégedj meg a kinézeteddel ennyi idősen.
Nekem 2 gyerek után, idősebben jobb a testem.
Miért lennék frusztált, nem én kérdezek itt és méregetem a testem centikben.
Ne hallgass a hízelgőkre!
Most komolyan kérdező, véleményt kérsz az alakodról, erre beraksz két olyan kis felbontású képet ahol tetőtől talpig fel vagy öltözve, ráadásul feketébe ami slankít meg elmossa a körvonalakat..:D
Amúgy fogyni max 5 kilót, mellettem eg izomnövelés. A magyar átlaghoz képest tényleg jól nézel ki és gratula a fogyás utáni sporthoz, de attól még hogy valaki jobba mint a nagyon rossz állapotban lévő átlag még nem gondolnám hogy ott meg kéne állni, ha lehet még jobb is. 30 után már nagyon gyorsan tudnak jönni a testi problémák, most kell megelőzni.
Nem tudom, hogy honnan jött nektek, hogy én abba akarom hagyni az egészet. Az volt a kérdés, hogy mennyit kellene még fogynom szerintetek, nem pedig az, hogy ez így elég lesz-e és már abbahagyhatom-e.
Nekem a tervem az, hogy elérjem a 62-64 kg-t úgy, hogy mellette izom is van rajtam. Nem szeretnék itt megállni, hiába próbálja itt néhány válaszoló ilyen irányba terelni a témát.
A kajára figyelés mellett érdemes súlyzós edzés is.
Így nem leszel plöttyedt, hanem feszes és vékony.
Az izom meg növeli is az anyagcserét, úgyhogy mindenképp jól jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!