Ki a kedvenc férfi fitnesz influenszered?
Figyelt kérdés
Ki az, aki a leghitelesebb számodra, akinek a tanácsaira a legjobban hallgatsz?
Írd meg kommentben, ha valaki más!
2023. júl. 20. 17:12
11/18 anonim válasza:
A legtöbben alulteoretizáltak, sokuk primitív is. Különösen dr. 3/3, aki úgy hoz szégyent egy komoly területre (a jog tudományára) hogy jogászként érdemi munkát talán három (harmad) percig végzett, és az örökös káromkodása is undorító. (Raddlez legalább nem káromkodik). DietGainz-t soha nem hallottam, de az ilyen lekezelő, primitív alakokat inkább kerülöm. Torma Valentin elég szimpatikus.
13/18 anonim válasza:
Tényleg, az első válaszoló által említett Pfalzer Dániel…
14/18 anonim válasza:
árulja már el valaki, hogy mi a tököm az az "influenszer"? Miféle "munka" ez, vagy mit csinál pontosan?
15/18 anonim válasza:
15: Online celeb. Arról híres, hogy híres😆. Gábor Zsazsa ezt már mikor feltalálta…
16/18 anonim válasza:
15; magyarul egy semmittevő, munkakerülő, ingyenélő szrházi fostömlő...
17/18 anonim válasza:
Én nem szoktam ilyen egyszerűen fogalmazni. Gábor Zsazsa a maga módján szerethető volt. Nyilván nem
mindegyik az, de nem ismerem mindet. Lehet ezt is jól/hasznosan csinálni. Mindenesetre nem lennék a helyükbe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!