Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki a kedvenc férfi fitnesz...

Ki a kedvenc férfi fitnesz influenszered?

Figyelt kérdés

Ki az, aki a leghitelesebb számodra, akinek a tanácsaira a legjobban hallgatsz?

Írd meg kommentben, ha valaki más!

2023. júl. 20. 17:12
A kérdező szavazást indított:
DietGainz
Konstantin Norman
Torma Valentin
Tari Ádám
Németh Bálint
Három harmad
Kiss Jenő
Molnár Péter
Bosnyák Máté
Bereczki Krisztián
12 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%
Nekem a Dani. Bár már rég láttam videót.
2023. júl. 20. 17:31
 2/18 anonim ***** válasza:
48%
Noel Deyzel
2023. júl. 20. 17:41
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

Ezek közül szakmailag talán DietGainz a "legjobb", de az embertelen modora és bunkó stílusa miatt nem bírom annyira.

Torma Valentin viszont mind szakmailag, mind pedig emberileg is rendben van, én Őt mondanám.

2023. júl. 20. 17:45
 4/18 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, kimaradt, hogy magyar influenszerre gondoltam.😊
2023. júl. 20. 17:47
 5/18 anonim ***** válasza:
27%
Pumped Gabó
2023. júl. 20. 17:59
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

csabai ábel

diet gainztól is lehet tanulni, de egyrészt nem szeretem ezt a lekezelő stílust, másrészt orbitális baromságokat is tud mondani, és aki a konstruktív kritikát sem tudja kezelni, valamint nem tud normálisan személyeskedés nélkül érvelni ha vitába keveredik egy kommentelővel annak a véleményére nem adok.

illetve torma valentin és három harmad akik még jók.

konstantinon meg azt veszem észre hogy mindig próbál valami polgárpukkasztót mondani, és pl a legutóbbi videójából nem értettem semmit, össze vissza beszélt XD

2023. júl. 20. 18:55
 7/18 anonim ***** válasza:
10%

Jack PGM

Dom Mazzetti

Toshiki Yamamoto

Clarence Kennedy

2023. júl. 20. 19:23
 8/18 anonim ***** válasza:
57%

A magyar fitnesz youtube influenszerek szakmailag olyan szinten vannak jelenleg, mint mondjuk egy PowerBuilder 10 évvel ezelőtt. Mindenki zabálja most a DietGainzeket, meg a Három Harmadokat, aztán ha meghallgatsz egy 2014-es PWB edzői podcastot, akkor ötször nagyobb szakmai anyagot kapsz úgy, hogy nem insta sztorikban kell hallgatni 45 éves férfiak nyávogását. A DietGainzek és a Három Harmadok igazából arra jók, hogy ha az egyszeri felhasználó kiírja ide a százezredik egykaptafás kérdését, hogy "hogyan legyen izmosabb a karom", akkor a százezredik egykaptafás regény terjedelmű válasz helyett be lehet linkelni tőlük egy videót, aztán szevasz.

A felsoroltak közül egyébként Konstantint azért elég nagy kakukktojásnak érzem amúgy. Én egyáltalán nem gondolom, hogy egy edző akkor lesz jó edző szakmailag, ha izomkolosszus, de Konstantin tényleg évek óta osztja az észt, meg a félinformációkat, hogy progresszív túlterhelés, meg kalóriaszámolás, meg a többi közhely, aztán a csávó mind formában, mind erőben ott tart, mint egy kezdő középiskolás. Nekem konkrétan van olyan ügyfelem, aki 16 évesen kétszer olyan erős és izmos, mint Konstantin. Az ilyen emberektől nem tudom, hogy mit lehet tanulni szakmailag.

Külföldi influenszerek közül tudok jó példákat mondani: Andrew Huberman, Jeff Nippard, Jeremy Ethier.

2023. júl. 20. 20:27
 9/18 anonim ***** válasza:

A felsoroltak közül egyébként Konstantint azért elég nagy kakukktojásnak érzem amúgy. Én egyáltalán nem gondolom, hogy egy edző akkor lesz jó edző szakmailag, ha izomkolosszus, de Konstantin tényleg évek óta osztja az észt, meg a félinformációkat, hogy progresszív túlterhelés, meg kalóriaszámolás, meg a többi közhely, aztán a csávó mind formában, mind erőben ott tart, mint egy kezdő középiskolás.

bosnyák máté is nagyjából ez a kategória

2023. júl. 20. 21:14
 10/18 anonim ***** válasza:

Nekem speciel kedvenc fitness influenszerem nincs.

Viszont akire szakmailag meg emberileg fel tudok nézni és hajlandó vagyok megfogadni a tanácsát az Kormos Zoli illetve Kiss Jenő. Eléggé tapasztaltak nagy sportmúlttal 50+ mindkettő de keményen nyomják és értelmesen, érthetően tudnak tudást átadni :)

2023. júl. 20. 21:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!