Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Az normális ha 16 évesen nem...

Az normális ha 16 évesen nem merek egyedül kondiba menni?

Figyelt kérdés
Már egy ideje elakarok kezdeni edzeni, viszont nem tartom túl jó ötletnek hogy barátokkal menjek, mivel abból úgy sem edzés lenne, inkább dumálgatás, viszont egyedül meg nem merek mivel a gépeket sem tudom kezelni és még nagyon nem vagyok benne a témában. Valaki tudna ajánlani ilyen kezdőknek való edzéstervet? Igazából nagyon vékonynak látom magam(158cm,45kg), akarok egy kis súlyt magamra, hogy formásabb/erősebb legyek, de nem tudom hogyan kéne elkezdeni.

2023. júl. 15. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
2023. júl. 15. 16:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan elmehetsz. Első alkalommal kérd meg az ottani recepciós/akármilyen embert, hogy mutassa meg neked a gépeket. Ezt meg kell tennie külön díjazás nélkül. Nincs ebben semmi, minden ott lévő emberrel megtörtént, hogy életében először járt ott.
2023. júl. 15. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Menjél nyugodtan ne fossál
2023. júl. 18. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!