Test-test elleni harcban mennyi esélye van egy átlagos tini fiúnak egy vele egyidős kajakos lány ellen?
Figyelt kérdés
Nézegettem a kajakosokat, eléggé ki vannak pattintva. Egy átlagos srácnak mondjuk birkózásban lenne esélye, ha egyikük sem tapasztalt birkózó?2023. júl. 9. 07:41
11/16 anonim válasza:
Kajakos csajjal szembe nem sok esélyed van. Én láttam olyat hogy egy kézis csajt összehajtogatott egy kajakos lány, pedig a kézis lány se volt gyenge.
12/16 A kérdező kommentje:
Mit csináltak? Verekedtek? Mi volt az ok?
jan. 17. 19:24
13/16 anonim válasza:
12
Inkább ilyen játékos bírkózás volt, kíváncsi volt a kézis csaj hogy mennyire erős a kajakos, amúgy ő is nagyon erős csaj volt, de a kajakos úgy lefogta hogy csak azt hajtogatta hogy engedj el, engedj el...
14/16 A kérdező kommentje:
Hány évesek voltak? Mennyire izmosak? Fiúknál is erősebbek voltak?
jan. 17. 20:10
15/16 anonim válasza:
Itt 26 évesek voltak, de már nem sportolt egyik se, úgy kb 17 éves korukig sportoltak. Azt nem tudom ez egy házibulin történt, fiúkkal nem csináltak ilyesmit. A kézis kicsit alacsonyabb volt és kicsit husis, a kajakos olyan 7-8cm-rel magasabb volt és olyan szálkás alkatú.
16/16 A kérdező kommentje:
Milyen hamar ért véget a bunyó? Ki mit mondott a verekedés után?
jan. 18. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!