Egy átlagos ember aki sosem sportolt és ilyen "arányai" vannak, mennyivel guggol szerintetek?
amennyit bír.
Nincs olyan h mekkora kell.
félreértitek a kérdést
egy átlagos embernek mennyi lenne a max 1 ismétléses súly amire képes lenne úgy kb
100 kg? 150kg? 200kg? Esetleg 50kg?
A hét leghülyébb kérdése címet megnyerted, pedig még csak hétfő van. :D
Szerinted van egy pontos szám? Szerinted ugyanolyat fog guggolni egy 100kgos ember, mint egy 60kgos?
Lehet, hogy egy életében nem járt konditeremben lévő ember elsőre guggol 120kg-val, másnak meg évek kellenek ehhez.
aki sosem gugolt súllyal, azt lehet 50kg-ot se bírná, teljesen hülye kérdés ez.
Nincs olyan hogy átlag.
Aki életében nem sportolt semmit, nincs hozzászokva a súlyzós edzéshez, az valószínűleg szabályosan le sem tud guggolni rúddal a hátán, úgyhogy a kérdés eleve értelmetlen. Aki most kezdd el edzeni, az nyilván nem képes olyan munkasúlyokat használni a gyakorlatok során, amikkel egyébként genetikailag dolgozni tudna, ha lenne előélete a sportban. Magyarul a franc tudja, hogy egy totál kezdő hány kilóval tud guggolni, mert ez full random. Én hasonló magassággal 20 évesen az akkori 71-72 kilómmal képes voltam leguggolni 180 kilóval. Ezt nagyjából 3-4 év edzésmúlttal tudtam összehozni. Hogy mennyire jó teljesítmény, az relatív. A strengthlevel.com szerint majdnem profi szint, ettől függetlenül vannak 70 kiló alatti naturál erőemelők, akik simán guggolnak 200 kiló fölötti súlyokkal is, szóval az erőszintedet nagyon nehéz a nagy átlaghoz viszonyítani. Valaki 71-72 kilósan egyetlen év gyúrás után képes 180 kilóval guggolni, más 71-72 kilós személy húsz év kondizás után sem jut el erre a szintre. Ez ilyen.
A te adataiddal egyébként a totál kezdők szériasúlya guggolásban olyan 60-70 kiló környékén szokott lenni, de kezdő szinten az egyén jóformán edzésről edzésre képes fejlődni, erősödni az alapgyakorlatokban. Kezdőként én is minden héten tudtam új tárcsát tenni a rúdra guggolásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!