Hogyan oldjam meg 2 munkahely mellett a kondit?
Figyelt kérdés
Hetfő től szerdáig 20 06 ban dolgozom az egyik helyen. Majd péntektől vasárnapig 10-21 ig a másikban.
Mind2 vendéglátásos meló.
És nincs motivációm,h elkezdjem. A fáradtság és a kényelem mindig a választásom. De változtatni akarok.
Emellett párkapcsolatom van amit szintén nem akarok elhanyagolni. És az nem megoldás h együtt járunk el edzeni mert ő a kényelmes élet híve.
2023. jún. 19. 17:17
1/8 anonim válasza:
Ahelyett, hogy kérdéseket írsz ki, odamész a konditerembe, és edzel.
2/8 anonim válasza:
Én jogi egyetem mellett fizikai munkát végeztem, hogy legyen pénzem kajálni, és még így is meg tudtam oldani, hogy hetente kétszer 1 órát lemenjek a konditerembe egy teljes testes edzésre. Valahogy te is meg tudnád oldani.
3/8 anonim válasza:
Az edzés fontos! Muszáj rá időt szakítani, olyan nincs, hogy nincs idő rá! Itt a nyár, dagadt akarsz maradni?
4/8 A kérdező kommentje:
Nem is vagyok dagadt 😂
Épp ezért sincs motiváciom. Jó alakom van, nekem legalabb is tetszik. Csak tetszik azaz életstílus.
2023. jún. 19. 18:43
5/8 anonim válasza:
Kezd kicsiben, de legyenek terveid. Heti két teljes test pl., egyik amikor pihenőnap van, másik pedig tetszőleges napon.
6/8 anonim válasza:
Én megvárom amíg dagadt leszek és csak akkor edzek, feleslegesen nem strapálom magam.
8/8 anonim válasza:
Az 1ik munkahelyed a kondi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!