Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hány kilómétert kéne lefutni...

Hány kilómétert kéne lefutni 30 perc alatt?

Figyelt kérdés
Otthoni edzésünk van és 5,5 km-ert futottam 30 perc alatt de nem tudom jónak számít-e.

2023. jún. 19. 09:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát nekem 1,5 év futás és 3 év rendszeres sport után olyan magas pulzussal megy a 6 perces, hogy se a szívem se a tüdőm nem bírja

Az edzés 7:30 nekem.

De nézd meg a BSI eredménylistákat (futanet eredménylista), hobbistának versenyen is jó a 6-os tempó.

2023. júl. 6. 17:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Köszi, akkor szerencsés vagyok, de az is számít, hogy hol futsz, korod, súlyod. Lehet azért is megy jobban mert sokat tekertem tavasztól.
2023. júl. 6. 23:17
 13/20 anonim ***** válasza:

Az számít, igen.

Bár tavasztól én is bicajozom.

30 vagyok már amúgy, de vékony.

Kb 6 perces idővel értem célba a futógálán 10 km-en és ez kb a mezőny közepe volt.

2023. júl. 7. 06:29
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ezt a 6 percet üveghangon tudod a max pulzusod közelében, vagy könnyed tempóban, de kezdésnek mindenképp brutál jó nőknek.

Könnyű tempós alapozó futásokkal, ésszel felépített edzésekkel ebből igen jó versenyeredmények lesznek.

Nagyon sokan csak a 2 óráig jutnak félmaratonon, ami alig van 6 percen belül, nem edzésen, hanem versenyen és több év futás után.

2023. júl. 7. 06:34
 15/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a támogatást, tegnap jó időt mentem, mert jó hűvös volt, sajnos leálltam beszélgetni és nem pontos a mérésem. Van Garmin órád? lehetnénk ott ismerősök
2023. júl. 8. 10:51
 16/20 anonim ***** válasza:

Tegnap? Jó hűvös? :D :D

Tegnap reggel 7 perces átlagot mentem (nekem ez edzésen kifejezetten gyors), orrlégzést próbálgatva, de 155-160-as, a vgén 160 feletti pulzussal. Szegény szívem, nem most mennék át egy kardiológiai vizsgálaton. :'D (A 160-at eleve magasnak tartom, de nekem főleg, 183 a maxom, nekem a 160 a vége a világnak.)

Szóval nekem nem volt futóidő. :)

És a sérült, hónapok óta meg nem gyógyult lábam is fájdogált picit.

Strava-n lehetnénk ismerősök. :)

2023. júl. 8. 11:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Igen, mert este 21.00kor indultam. Tényleg nagyon magas a pulzusod. Az óra szerint átlagom a tegnapi 8kilin 124bpm. Neked nem azért nehezebb mert terepen futsz? Én betondzsungelben élek és nekem elég nehéz terepen futni.

Nem ismerem a Stravat egy hónapja letöltöttem a Leapet mert az volt az első az alkalmazások között.

Tényleg felbuzdítottál, gondolkozom rajtam, hogy jövőhónapban megpróbálok egy félmaratont lekocogni.

2023. júl. 8. 15:05
 18/20 anonim ***** válasza:

Huhh, azért lassan emeld a távot!

A 124-es pulzus brutál szép!

Sajnos face csoportokban ilyen 150 felettieket látni, hát biztos vagyok benne, hogy ez hobbisportolónak, főleg gyerekkori sportmúlt nélkül nagyon egészségtelen.

2023. júl. 8. 15:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy annyira nem vagyok biztos ebben az órában, tegnap elmentem a boltba és akkor is volt egy 110es kilengésem, amikor egy zsugor vizet nem emeltem meg kb.
2023. júl. 9. 13:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem 100-120 gyaloglás közben.
2023. júl. 9. 13:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!