Miért van az, hogy edzek, de mégis hizok? Linkelnétek pár hatásos hasizom formáló,zsíreltüntető videót, ami nektek bevallt.
"Miért van az, hogy edzek, de mégis hizok?"
Mert kalóriatöbbletben vagy.
"Táplálkozásra nem figyelek oda mindent is megeszek"
Ez itt a probléma. 6 év edzés után sem vagy tisztában a sport és az étkezés alapjaival? Milyen hasizom formálásról, meg zsíreltűntető videóról beszélsz? Mennyi a napi kalóriabeviteled? Van egyáltalán fogalmad a kalóriaszámolás szabályairól? Olvasd el ezt a cikket, különben az életben nem fogsz egyről a kettőre jutni:
Köszönöm. Izmos vagyok, teszek az egészsége mert de eleinte nem volt célom vele. Nem az a kemény gyurmázos kistökű csávó vagyok csak vékony voltam most meg már van izmok de ezzel együtt a hasam is nőtt. Igen kaloriatobblet alakult kínokat már ezt bevallom én is. Köszönöm a linket elolvasom.
Csak hasedzos video k érdekelnének vagy amitől izmos kockás hasam lesz mert én csak karra edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!