Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy edzek, de...

Miért van az, hogy edzek, de mégis hizok? Linkelnétek pár hatásos hasizom formáló,zsíreltüntető videót, ami nektek bevallt.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb 6 éve edzek, nagyon vékony voltam szerettem volna formálni a testem hobbiból , mert jobb lett az allokepessegem jó hatással volt rám az edzés ezért folytattam. Csak karra edzek de mostmár rám jött +10kg meg van egy pici pocakom. El vagyok keseredve nagyon jobb lett volna h vékony maradok. Táplálkozásra nem figyelek oda mindent is megeszek.keveset alszom, stb hogyan tudnék hasizmot csiholni magamnak a pici pocakom helyett nem durva a helyzet sokak szerint izmos vagyok de a hasam az nagyon nem izmos hanem ott inkább zsír van . Koszi
2023. máj. 28. 22:34
 1/2 anonim ***** válasza:
79%

"Miért van az, hogy edzek, de mégis hizok?"

Mert kalóriatöbbletben vagy.

"Táplálkozásra nem figyelek oda mindent is megeszek"

Ez itt a probléma. 6 év edzés után sem vagy tisztában a sport és az étkezés alapjaival? Milyen hasizom formálásról, meg zsíreltűntető videóról beszélsz? Mennyi a napi kalóriabeviteled? Van egyáltalán fogalmad a kalóriaszámolás szabályairól? Olvasd el ezt a cikket, különben az életben nem fogsz egyről a kettőre jutni:

[link]

2023. máj. 28. 22:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Izmos vagyok, teszek az egészsége mert de eleinte nem volt célom vele. Nem az a kemény gyurmázos kistökű csávó vagyok csak vékony voltam most meg már van izmok de ezzel együtt a hasam is nőtt. Igen kaloriatobblet alakult kínokat már ezt bevallom én is. Köszönöm a linket elolvasom.

Csak hasedzos video k érdekelnének vagy amitől izmos kockás hasam lesz mert én csak karra edzek.

2023. máj. 28. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!