Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg olyan hatásos a Bulk...

Tényleg olyan hatásos a Bulk Extreme mint amilyennek le van írva?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van e esetleg tapasztalatok a Bulk Extreme nevezetű termékről? Régóta edzek és elsősorban erőemelőként tevékenykedem verseny szinten is. Odafigyelek a kajámra és a rendes alvásra is az edzés mellett, csak kellene egy kis plusz és hát nincs kedvem a szteroidokhoz nyúlni. Érdekelne, hogy bevált e már valakinél.

#edzés #Bulk Extreme
2023. máj. 8. 21:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Csekély mennyiségű aminosav és valamennyi vitamin. Ennek milyen anabolikus hatása lenne? Tipikus kamu tápkiegészítő.
2023. máj. 8. 21:06
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
viccnek is rossz
2023. máj. 8. 21:08
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

"erőemelőként tevékenykedem verseny szinten"

Ha a kérdésed komoly, akkor kíváncsi lennék a versenyeredményeidre.

2023. máj. 8. 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
2023-ban ilyenekben még hisz valaki?🤣🤣🤦‍♀️
2023. máj. 9. 01:02
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Van aki még vesz naturál kieget? lol
2023. máj. 9. 07:43
 6/11 anonim ***** válasza:
Van, aki hisz a táplálékkiegészitőkben még? Naturál hobbistaként a fehérjepor és kreatinon kívül nincs semmire szükség, de azt is megkockáztatom, hogy versenyzőként is el lehet érni szép eredményeket táplálékkiegészitők nélkül..
2023. máj. 9. 11:31
 7/11 anonim ***** válasza:
88%

"versenyzőként is el lehet érni szép eredményeket táplálékkiegészitők nélkül"

Ma már a legtöbb versenyző bevallottan csak a szponzoráció és a pénz végett hirdet tápkiegészítőket laikusok számára. Egyébként a legtöbb versenyző már se fehérjeport, se kreatint, se multivitamint, semmit nem szed. Minek? Annyit esznek, mint egy vadállat, mellette pedig rohadt keményen edzenek, plusz koxolnak. Versenyzői szinten még annyira sincs szükség tápkiegészítőkre, mint hobbistaként, ugyanis egyik szinten sem ezeken múlik az erő vagy az izom.

2023. máj. 9. 11:40
 8/11 anonim ***** válasza:
46%

Teljesen igaz.

A fehérjeport nyilván nem a testépítőkre értettem, mert annyit, amennyit esznek 100%, hogy meglesz belőle a napi bevitel..

De, még hobbistaként is sokszor feleslegesnek tartom, mert nevetve be lehet vinni azt az 1.6g/testsúlykg fehérjét..

A legtöbb ember annyira túltolja ezt a tápkieg dolgot, hogy mellette csak a legfontosabbak maradnak ki: kaja, edzés, pihenés..

2023. máj. 9. 12:04
 9/11 anonim ***** válasza:

mondjuk nyílván azért alkalmaznak tápkieget hogy ne kelljen annyit zabálniuk,én is magamból kiindulva nem naturálként azt a 300gramm fehérjét amit a 100kilómra számolok a fas.z ki van vele húsból elrágni!

a kérdésed meg teljesen értelmezhetetlen versenyzői szinten tevêkenykedsz erőemelőként és nem bírod elolvasni és értelmezni egy termék mi voltát.Ilyen fas.zságokat akkor vettem meg mikor 13 évesen 0 tudással elkezdtem edzeni!

Koxhoz ne nyúlj ezt jó látni,de a tudásod bővítsd kicsit.

2023. máj. 12. 17:34
 10/11 anonim ***** válasza:

"nem naturálként azt a 300gramm fehérjét amit a 100kilómra számolok a fas.z ki van vele húsból elrágni"

Mondjuk attól még, mert koxolsz, attól még neked se lenne szükséged 300 gramm fehérjére, amikor egy 2,0 g/tskg proteinnel BŐVEN jó lennél, de a kommented többi része teljesen valid. Nem beszólni akartam, láttalak már kérdés alatt, csíplek, csak a 300 grammos fehérjebevitelre nem bírtam ki, hogy ne reagáljak.

2023. máj. 12. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!