Az alábbi gépet szeretném megvenni a feleségem 30. születésnapjára. Nők ti örülnétek neki? Szerintetek valóban olyan hatásos, amilyennek írják?
Én kitennélek géppel együtt.De komolyan.
Ezzel azt mondod,hogy dagadt disznó,fogyjál le,nesze itt van gép hozzá.
Jó hogy nem plasztikai műtétre fizeted be.
Hát, szerintem ne vegyél neki ilyet egy szülinapra. Kicsit olyan érzése lehet, hogy kövérnek tartod. Ez kb. olyan, mintha kevés haja lenne, és Varga hajcseppeket vennél neki szépen becsomagolva. :D
Ízléses köntösbe ültetett "változtass, mert ronda vagy."
Bolond vagy!:)
180 centi kb 67 kiló..nem dagi,nem futhat a szíve miatt,ezt meg ajánlják mindenkinek,akinek ilyen jellegű problémája van.
Ismerem ezt, olvastam róla, anyut el akartam küldeni, mert azt írják, növeli a csontsűrűséget.
Te ismered a feleséged, hogy mennyire örülne neki, Neked kell tudnod, hogy megsértődik, vagy örül neki.
Nem az a bajom,hogy megsértődik -e.Csak érdekel,egyáltalán kellemes érdekes ajándék lesz vagy sem.
Elég drága,ahhoz hogy gagyi legyen,esetleg nincs valakinek ilyenje?Tapasztalat?
180 centihez 67 kiló,akkor mit akarsz rajta fogyasztani?
meg ne vedd látatlanba
vegyél neki ékszert,bármit,ilyet ne
aztán mutasd meg mit tláltál,és kérdezd ki mi a véleménye róla
Én nagyon örülnék neki, mert imádok sportolni. És nagyon figyelmes gesztusnak érezném a páromtól. (Ugyanis ő elintézi azzal, hogy pénzt kapok borítékba és vegyek magamnak azt amit akarok)
De abban a korábbi válaszolóknak igaza van, hogy te ismered a feleséged. Te tudod, hogy reagálna erre az ajándékra!
NEM AKAROM HOGY FOGYJON.
Csak vann otthon evezőgépünk,futópadunk és medencénk.Szereti ezeket,de nem futhat...
Gondoltam akkor veszek valami kellemeset..
Gondold el a szitut,beszélgetnek a barátnőivel,kérdezik,Julcsikám,mit kaptál a férjedtől.Erre ő,majszolgata a salátáját: egy fitneszgépet,ugyhogy msot fogyózok,mert valószinű daginak tart, a szomszéd Piroskát is hogy nézte a múltkor,biztos jobban tetszik neki,mint én 30 felett,öregen...
A 30 válaszvonal egy nőnek,nagy átlag innentől öregebbnek érzi magát,ne akard hogy emellé még dagadtnak is érezze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!