Az alábbi gépet szeretném megvenni a feleségem 30. születésnapjára. Nők ti örülnétek neki? Szerintetek valóban olyan hatásos, amilyennek írják?
Kérdésedre válaszolva, én csak jót hallottam róla. Nagyon hatékony és intenzív gyakorlatokat lehet rajta végezni. Egyáltalán nem gagyi. Ez most a legújabb/legfelkapottabb fitnesz gép. Hozzáteszem én azért nem szeretem az ennyire drága gépeket, mert abban nem vagyok biztos hogy megéri az árát. És nem lehetne helyettesíteni más/olcsóbb edzéssel.
Én vagyok az, aki örülne ennek az ajándéknak! :)
Uram bocsá', de én bizony nem tudnék örülni egy ilyennek, ég ha 6 millióba kerülne se.
Az más, ha mondjuk én kérem az uramat, hogy vegyen nekem egy ilyet, de hogy meglepi ajándékként...
De ez én vagyok. :)
24/n
Én jókat hallottam erről a cuccról.
Örülnék neki. Nem azért, mert túlsúlyom lenne.
Nem tudom miért kéne egy ilyen ajándékon felháborodnia valakinek?
Hogy lehet itt ennyi begyöpösödött és szűk látókörű nő? Egy 200.000ft-os fitnesz gépről beszélünk. A feleség nem kövér, vigyáz az alakjára. Amihez hozzátartozik a sport.
Nem futhat, de ezzel a géppel végezhet különböző izmosító/erősítő gyakorlatokat. Miért érezné célzás értékűnek az ajándékot?
Max. annyiban tudnék egyet érteni, hogy a 30.szülinap tényleg különleges lehet. Lehet valami szívhez szólóbb ajándékot kellene venned! De neked kell tudnod, minek örülne.
Itt senki nincs begyöpösödve. Az-is-volt a kérdés, hogy örülnénk e neki.
Én személy szerint nem örülnék neki. Azt hiszem mindenki a véleményét mondja el, semmi többet.
Aki megéti, annak örülök, aki nem, az pedig háborogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!