Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 36 éves nőnek, 167 cm, 64 kg...

36 éves nőnek, 167 cm, 64 kg adottsággal hány kilót kellene fogynia?

Figyelt kérdés

2023. máj. 9. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
34%

10

Mert? Nem látszik az, hogy izom helyett zsír van...

2023. máj. 10. 11:33
 12/14 anonim ***** válasza:
80%
11: ooh igen, az egész bodybuilding ipar erre épül, hogy a háj is ugyanolyan jó, mint az izom. Ezzel áltatják magukat azok az idióta nők is, akik százezrekért zsírt töltetnek a se..ükbe.
2023. máj. 10. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:
76%
Mondjuk én nem body buildingelek, a kardiót többre becsülöm egészségileg és férfiben se az izmos az esetem. Ha ennyire tüzetesen nézed, biztos látod, hogy a hájam sok, de a környezetem általában nem látja.
2023. máj. 10. 11:51
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A testalkatom alapból sportos, csak sajnos az utóbbi években nem a legegészségesebben étkeztem, és sportolásra is kevés időm maradt. De elhatároztam, hogy változtatok az életmódomon, és sikerült nagyjából 10 kilót lefogynom sok edzéssel és szigorú diétával.

Még néhány kilót szeretnék fogyni (ha sikerül), folytatni az edzéseket, és tartani olyan étrendet, ami viszonylag egészséges.

2023. máj. 10. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!