Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánlatos este fogyasztani...

Ajánlatos este fogyasztani proteint?

Figyelt kérdés
Pl ma nem edzetem, minden masodik nap szoktam, (nem fogyokurazom!!) Hanem tömeget nevelek! Hyper mass proteint vettem az utasitáson azt írja hogy reggel, és este fogyaszam, evvel nem is lenne gond,csak egyik haverom aki benne van a szakmaba azt mondta hogy ha este iszom fog fajni a vesém tőle mert le rakodik, mi erről a véleményetek?

2023. máj. 8. 21:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az 1-es válaszoló világosan leírta, hogyan kell számolni, olvass!
2023. máj. 9. 06:53
 12/14 anonim ***** válasza:
trolololllololo hahahahhaaaa
2023. máj. 9. 07:13
 13/14 anonim ***** válasza:

A haverod melyik szakmában van benne? Ács? Esetleg kőműves?

Amúgy olyan szinten sincs fogalmad erről az egészről, hogy vagy kezdj el utána olvasni alapbető dolgoknak a táplálkozástól kezdve az edzésen át a regenerációig, vagy hagyd az egészet a francba mert semmi értelme így.

Néhány kérdés a kérdésedre..

Mi köze van a fehérjebevitelednek ahhoz, hogy edzettél e aznap?

A hyper mass konkrétan egy moslék tömegnövelő, borzalmasan túlűrazott cukor. Épeszű ember kb 15 éve nem vesz ilyet már.

Ha tömegnövelőt veszel, azt azért veszed mert nincs meg a napi KCAL beviteled nem? Akkor szerinted létfontosságű reggel vagy este inni?

Mennyi msot a napi kcal beviteled kajából?

Mennyi kcal kell neked tömegeléshez?

Tömegelés alatt azt érted, hogy kocakondis leszel aztán fél évig koplalsz majd?

2023. máj. 9. 07:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Fájt ezt végig olvasni is 2 tipikus hülye gyerek aki elhiszi hogy kondis és tudja mit is csinál ennyi ésszel ennek nekikezedni felesleges előbb informálódni kéne : )
2023. dec. 16. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!