Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánlatos este fogyasztani...

Ajánlatos este fogyasztani proteint?

Figyelt kérdés
Pl ma nem edzetem, minden masodik nap szoktam, (nem fogyokurazom!!) Hanem tömeget nevelek! Hyper mass proteint vettem az utasitáson azt írja hogy reggel, és este fogyaszam, evvel nem is lenne gond,csak egyik haverom aki benne van a szakmaba azt mondta hogy ha este iszom fog fajni a vesém tőle mert le rakodik, mi erről a véleményetek?

2023. máj. 8. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

"haverom aki benne van a szakmaba azt mondta hogy ha este iszom fog fajni a vesém tőle mert le rakodik"

A haverod melyik szakmában van benne? Csak mert a dietetikában és a sportelméletben biztosan nem. Ha szilárd ételből nem sikerül bevinni a fejlődéshez szükséges napi fehérjét (kb. 1,5 g/tskg), akkor nyugodtan igyál este egy protein turmixot. Semmi nem fog lerakódni. Hány gramm a napi fehérjebeviteled?

2023. máj. 8. 21:31
 2/14 A kérdező kommentje:

1 köszi szépen a választ

Ő is sokat edzett Ano de ő sok proteint fogyasztott nagyon és akkor biztos hogy azért mondta a le rakodást, azt nem tudom mennyi xddd

2023. máj. 8. 21:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Hat pl amiket ma fogyasztottam amiben van feherje: 2 tojás, akkor egy szelet tenyér nagyságu turo, és plus egy adag protein (ezek csak azok amikben feherje volt)
2023. máj. 8. 21:41
 4/14 A kérdező kommentje:
Dehogy ez hány gr lehet nem tudom
2023. máj. 8. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:
hát alvás előtt nem jó ötlet, de ha nem volt elegendő fehérjéd egy napon, akkor mindegy.
2023. máj. 8. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
89%

"Dehogy ez hány gr lehet nem tudom"

Amíg nem számolod az étrendi fehérjebevitelt, addig pontosan miért költesz pénzt proteinporra? Így kidobott pénz.

2023. máj. 8. 21:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám mérni?
2023. máj. 8. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
73%

"Hogyan tudnám mérni?"

Mint mindenki, aki figyel a táplálkozására. Kalóriaszámoló telefonos alkalmazás, konyhai mérleg, szevasz!

2023. máj. 8. 21:52
 9/14 A kérdező kommentje:
De ak kaloriat szamolja nem a fehérje bevitelt
2023. máj. 8. 21:57
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
Ezek az alkalmazások a makrotápanyagot is számolják értelemszerűen, nem csak a kalóriát. Amíg ilyen szinten vagy tudásban, addig pontosan mi volt a terv a hyper massel? Meg amúgy ezzel a tudással milyen mértékű izmosodásra számítasz?
2023. máj. 8. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!