Ez nagyon magas pulzus?
Figyelt kérdés
Kaptam egy fitnesz órát ami méri ugye a pulzust. Na most én alapból nagyon stresszelős vagyok, és ha látom hogy ugye mekkora a pulzusom akkor még jobban. Szoktam járni futni, mostanában munka miatt kevesebbet, viszont a teljesítményem futásban nem esett vissza. Na de, csináltam egy ilyet itthoni ugri bugri táncos 13 perces edzést mert megtetszett, és utólag megnéztem az órámat, a legmagasabb 172 volt…és ettől megijedtem…Nyilván amúgy is most többször fogok eljárni majd futni, de ez a magas pulzus jelenthet nagy gondot?2023. ápr. 25. 19:22
1/3 A kérdező kommentje:
Jelenleg a nyugalmi pulzusom 70…a stressztől lehet ilyen magas? Mert azt vettem észre ha sokáig nem nézem van hogy lemegy 50re is, de inkább felfelé…23 éves nő vagyok.
2023. ápr. 25. 19:23
3/3 anonim válasza:
Szerintem a stressztől lehet 70 a nyugalmi, de nekem pl. PMS-ben is sokszor annyi! (Amúgy nekem is inkább 50.)
Szerintem a 172 kicsit sok, de mérhetett fölé is, illetve attól is függ, milyen volt a közérzeted közben. Illetve ha pár-pár percre ennyi, az nem feltétlen baj. Összességében ennyiből kevés az infó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!