Miért érzem meg mostanában ha túl magas a pulzusom? Valami praktika, ami bevált hasonló helyzetben lévőknek?
Pár hete észrevettem, hogyha nagyon felmegy a pulzusom (futás végén, intenzív edzés közben), akkor szédülni kezdek, cseng a fülem és előfordul, hogy elesek, elszédülök, ájulás szerű érzés jön rám (hasonló, mint mikor az ember elveszti az eszmletét, volt már olyanom többször is).
Ilyenkor az emberek akikkel edzek meg szokták kérdezni, hogy "minden rendben?" szóval kívülről is látszik hogy valami nem oké velem edzés közben.
Ilyen még sosem fordult elő korábban. Elfáradtam, de ennyi volt maximum.
Most meg rosszul vagyok és kishíján összeesek, homályos lesz a kép.
Sem étkezésben, sem edzés terhelésben nem változott semmi, egyszercsak mostanában észrevettem, hogy ha feljebb megy a pulzusom, kutyául érzem magam.
Mi lehet az oka? Mit tudok tenni ellene? Nagyon idegesít, hogy nem tudom ugyanazt a teljesítményt sem nyújtani már mint eddig, mert menet közben rosszul leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!