Hi! Megprobálom,tömören és röviden összefoglalni. 11 hónapja edzek,47-48kg voltam,most vagyok 59kg-60kg között mozgok. De... pár hónapja ,nem fejlödők, nem meglepő,de "tömegesedni" szeretnék még jobban. Célom 75kg. Hogyan tovább? Többi lent!
Reggelire nincs nagyon időm,suliba visszük kB 1000kcal-t, délután 4re kikötők 1400-1700kcal,nap végén 2000kcal.
Tudom ez édes kevés,ektomorf vagyok. Tudom kellene "zabálnom" 3500-4000 kcalt! Hogy oldjam meg? Ne értsétek félre nem étrendet kérek én,ingyen.
Pár tipp? Az edzéshez,és a kajához, mit vigyek ebédhordoban ami nem telít és könnyen is lehett enni? Hogyan fejlődjek tovább? Válaszokat előree is köszönöm, gym brok👋
60kg vagy 90el nyomsz fekve szériában meg 150el húzol?
Mennyivel a guggolsz?
Ha most 2000kclalt viszel be egy nap minek növelnéd 3000-3500ra?
Emeld 2500ra és nézd meg mennyit nősz 2 hónap alatt ha lassul a növekedés vagy megáll megint emelsz.
Most ha hirtelen kétszer annyit fogsz enni mint ma csak hájat nyersz rekordszámban.
Ha megvan a szükséges fehérje azon felül mindegy mit zabálsz ha emeli a kalóriát.
Nyomjál mindenre majonézt es kész 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!