Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
Eddig úsztam 3 évig, judoztam 1 évig, és jártam akrobatikára 2 évig. Ezeket azért hagytam abba mert egy idő után nem láttam benne örömömet. A labdasportok nem nekem valók.2023. ápr. 19. 17:14
1/3 anonim válasza:
Kajak-kenuzz. Nagyon jó, lehet élvezni, jó a társaság, és jók az országos szintű programok is. Ha privátban megírod hogy hova valósi vagy, hány éves, és az egyoldalú vagy a szimmetrikus mozgás érdekel, akkor ajánlok egyesületet is
2/3 anonim válasza:
Bármit, amire van lehetőséged anyagilag, vagy távolság szempontjából, továbbá amiben örömöd leled, és amit hosszútávon is szívesen űznél. Látatlanban ismeretlenül milyen választ vársz?
3/3 anonim válasza:
Igazából teljesen mindegy, ha mindent ilyen hamar megunsz, akkor nincs túl nagy jelentősége. Válaszd amihez épp most kedved van,Máltán ha azt is meguntad, jöhet a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!