Mit sportoljak?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni mit sportoljak . Eddig jártam néptáncra , kortárs balettre , úszásra , squashra , lovaglásra és judora . Az összes labda , vízi és atlétikai sportot kilőttem , továbbá semmi ami küzdősport , vagy köze van az atlétikához , vagy hajlékonyság kell hozzá . Az összes olyan sport nem felel meg , amiben komolyabban megsérülhetek (pl.gördeszka). Létezik ezeken kívül sport ?2023. jan. 30. 22:57
2/6 anonim válasza:
Asztalitenisz, bowling/teke, biliárd labdajátéknak minősül? :)
Darts, lövészet, íjászat?
4/6 A kérdező kommentje:
#3 szép is lenne
#2 Talán a lövészet, de nem tudom , már eléggé "idős" vagyok ahhoz , hogy még egy sportba belefogjak , inkább maradok a Judonál .
2023. febr. 1. 15:37
5/6 anonim válasza:
Miért nem mész el simán edzőterembe?
6/6 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet!
2023. febr. 4. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!