Mit sportoljak, ha dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
Félek, hogyha egy sportegyesülethez megyek KEZDŐKÉNT, akkor csúfolni fognak, mert béna is vagyok és mert dagadt is.2022. nov. 18. 17:21
1/5 anonim válasza:
Senki nem fog csúfolni. Azért mész oda, hogy fejlődj, ami tiszteletreméltó. Úgyhogy hajrá!
2/5 anonim válasza:
nem fognak csúfolni b+, azért járnak, hogy jobban nézzenek ki!
3/5 anonim válasza:
Korod, nemed, edzettséged, egészségi állapotod, munkakörülményeid ülő/álló?
Semmit nem tudunk rólad.
Én nem egyesületnél kezdeném ha nagy a probléma.
Szánj rá fél évet hogy magad sportolsz edzel valamit.
Kulcs a rendszeresség. Ez lehet tempósabb gyaloglás, futás, bringa, küzdősportok, úszás, bármi ami komolyabban megmozgat.
4/5 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy dagadt és méginkább attól, hogy mit szeretsz sportolni. Mondjuk 180kilósan ne akarj zsoké lenni. De pl ha utálsz futni, akkor ne erőltesd, mert 3 hét után úgyis abbahagyod az egészet. Keresned kell olyat, ami tetszik.
5/5 A kérdező kommentje:
153cm vagyok és 62kg.
2022. nov. 20. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!