Miért vagyok dagadt?
Egyszerűen bármit teszek nem megyek 63 kiló alá, éheztetni nem akarom magam. Mások szerint ez sem sok, de én nagyon dagadtnak érzem magam. Mondjuk nagyon rossz látni infulencereken meg átlag embereken , hogy folyton s-es meg 34-6-os ruhákat hordanak...
21/L
Hány centi vagy? Amúgy most így neten keresztül nem nagyon lehet megmondani, hogy "dagadt" vagy-e vagy sem, mert az nagyon attól függ, hogy milyen valaki testfelépítése, hogy oszlik el rajta a súly... szóval így nem lehet megmondani, most a magasságodat nem írtad le, de most így avval is, ezt így látni kell. Maga a ruhaméret pedig szerintem nem annyira fontos, meg szerintem az átlag emberek nagyobb ruhákat hordanak, mint amit te írsz, csak szerintem pont, hogy mindig a vékonyabbakra fókuszálsz, pedig rengeteg olyan fiatal is van ahogy én megfigyeltem, akik nem túlsúlyosak vagy kövérek, csak szimplán teltebbek. Amivel amúgy szerintem nincs probléma.
Eddig hogyan próbáltál fogyni? Kalóriaszámlálás? Mennyit ettél, mennyivel nem tudtál fogyni?
178 centi vagyok undorodom magamtól
kalióriaszámlálással
Az vagy amit megeszel...
Ha dagadz vagy, bár 63kgal ezt nehézkesen hiszem, akkor többet eszel mint amit a szervezeted felhasznál...
Számold a makro tápanyagokat és sportolj valamit...
Lőj be magadnak egy étrendet pl 1.5-2gramm* testtömeg fehérjére, max 1gramm*testtömeg zsírra, aminek legalább az 1/3-ad része esszenciális zsír, valam8nt kezdetnek pl 3gramm* testtömeg szénhidrátot...
Innentől mérd a sújod hetente 1*, ha nő a súlyod, akkor csökkents a szénhidráton, ha heti 1kg-nál többet fogynál, akkor emelj a mértékén... így megtanulsz a célodnak megfelelően táplálkozni, mégsem leszel közben anorexiás.
Az általad áhított influencerek is kb így csinállják.
Nem rajongok egy infulencerért sem, csak sajnálom hogy nekem nincs olyan alakom
Napi 1500 kalória körül szoktam enni
1500kcal semmit nem jelent, makrokat számolj.
Ha rossz az egyensúly, simánnlehet, hogy pl szénhidratból túl sokat viszel be, vagy zsírból, emiatt zsírosodsz, miközben pl fehérjéből keveset ami miatt leépül az izomzatod...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!