Pánikbetegségből gyógyuló félben vagyok. Mit volna célszerű sportoljak?
Figyelt kérdés
Az egyik tünetem, hogy nagyon gyorsan szapora tud lenni a szívverésem stresszhelyzetre. Volt már több kivizsgálásom, vérvétel, szívultrahang, EKG, minden negatív.
Legutóbb mikor kondiban voltam, már az öltözőben is 150-nel tekert a szívem, nagyon gyorsan elfáradtam, szorongtam végig, hogy ki figyel vajon, úgy érzem az nem nekem való.
Futástól nagyon hamar (a nulla edzettségem miatt) felmegy a pulzusom, és előjön a hypihondriám, hogy szívbeteg vagyok.
Kerékpározás jött be eddig egyedül, de nem mindig tudok hosszú távot megtenni időhiány miatt.
Mi volna célszerű sport stressz csökkentése és edzettségi - főleg állóképesség javításának céljából?
Köszönöm a válaszokat.
2023. márc. 21. 20:20
1/2 anonim válasza:
Úszás, valamilyen lájtosabb tánc
2/2 anonim válasza:
Úszás, túrázás/séta/távgyaloglás, lovaglás, íjászat, sakk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!