Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha van rajtam nagyjából 5-8...

Ha van rajtam nagyjából 5-8 kg súlyfelesleg, de én semmilyen edzési múltal nekiállok az izomnövelő edzéseknek akkor az a felesleg lejön rólam vagy egyszer mindenképp lekéne adni kardióval?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 12. 11:25
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem azon múlik, hogy te "izomnövelő edzést" folytatsz, vagy kardiót, hanem azon, hogy hogyan néz ki a napi kalóriabevieteled. Ha nem vagy tartós kalóriadeficitben, akkor hiába súlyzózol, hiába kardiózol, nem fogsz fogyni, nem fog lejönni rólad a felesleg. Tisztában vagy az étrendi kalóriaszámolás szabályaival, ugye?
2023. ápr. 12. 11:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Ha a kalóriabevitelem ugyanaz marad, de többet mozgok azzal is kalóriadeficitet hozok létre.
2023. ápr. 12. 12:30
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha így jön ki a matek, de ha nem, akkor nem. Ezért célszerű nem a szerencsére bízni a sikert, hanem nyomonkövetni a számokat, mert szemre/érzésre senki nem tudja megsaccolni a kalóriabevitelét.
2023. ápr. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!