Pole fitness súlyfelesleggel? (lent) 24/L
Mindig is sportoltam (futás, judo, lovaglás, műkorcsolya), jelenleg snowboardozni, edzeni (kondi), jógázni, kettlebellezni járok rendszeresen - nyáron szörfözni is szoktam. Sajnos, 163 cm vagyok és 100 kg, sok rajtam az izom, ez nem mind felesleg :) de azért látszik. Fél éves pajzsmirigy alulműködés! :( nagyon szeretném kipróbálni a pole fitness-t, de nem tudom, hogy merjem-e sok csinos lány között! :(
(Bunkócska választ nem kérek! )
Azért rúdon picit más, de majd megtapasztalod :) Mindenesetre akkor már van alapod, de ha nem lenne, akkor se lenne semmi akadálya. Én kb 0 izomzattal kezdtem el 3 éve, iszonyat látványos a fejlődés.
Az pedig hidd el, senkit nem érdekel, hogy van rajtad némi felesleg, vagy hogy nem jutottál el óra előtt gyantáztatni, vagy elfelejtettél lábat borotválni... Én ezeken aggódtam eleinte, de semmit se számít.
Arra figyelj, hogy olyan helyre menj, ahol van szintrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!