Súlyfelesleg eltüntetésére módszerek otthon?
ok
milyen zabkását esze hogy 600 kalória egy adag? Előre csomagoltat?
a 70 kiló talán egy kicsit kevés
bármilyen saját testsúlyos edzés halk, de napi fél egy óra gyaloglás is segíthet fogyni.
https://www.youtube.com/watch?v=vFzv6pQojbA&ab_channel=Chris..
1/ Igen elöre csomagoltat, szárított gyümölcsökkel és mazsolával, gondolkoztam, hogy átállok a simára, csak nem tudom eldönteni, hogy mennyire jó ötlet. Sok helyen olvastam, hogy reggelire érdemes a legtöbb kalóriát bevinni, mert az egész napra eltelít és energiát ad.
2/ Nem is csodagyakorlatokat szertnék, rengeteg utánnaolvasás után, tudom, hogy ilyenek nincsenek, sajnos a hétvégéken nem tudok, amint írtam, nem részletezném, edzésre nyitott lennék, de szégellem, így csak az otthoni marad, lehetöleg titokban tartanám, így a halk, de mégis elég sok kalóriát égetö, nem káros gyakorlatok érdekelnének. Például próbáltam a hasprést, de becsípödik töle a nyakam, a felülést pedig úgy hallottam, hogy káros a gerincre.
Tudom, hogy nem az a megoldás, hogy eltitkolom, de úgy érzem, hogy nekem máshogy nem menne, úgy gondoltam, hogy amint jelentösebb haladást érek el, akkor nyíltabb leszek. A kommenteket azért köszönöm és várom a következöket is.
Tudom, hogy sokat számít a mozgás, de a kalóriadeficittel is lehet zsírt égetni, amint kérdeztem inkább arra volnék kíváncs, ezen a téren, hogy pontosan melyik mennyit is számít.
Azt tudom, hogy álltalában a lassab fogyás a maradandóbb, ám pontosan nem tudom, hogy miért is, ám rengeteg helyen írják. :) Javítsatok ki, ha valamit rosszúl tudok, eddig tényleg csak netes weboldalakról tájékozódtam, ezért is tettem fel ezt a kérdést. Jut eszembe, egy fontos dolog kimaradt, fiú vagyok. Várom a további válaszokat.
Kalóriadeficit az egyetlen "csodamódszer" a fogyásra,a különböző diéták csak arra jók,hogy megkönnyítsék a dolgod,pl jó a ketogén sokaknak mert laktat és jól működik a szervezet sok zsírral,másnak meg a sok szénhidrát a kényelmesebb ezt mindenki magának kísérletezze ki,de ha nem vagy kalóriadeficitbe ehetsz bármit fogyni nem fogsz.
Edzés nélkül is lehet fogyni,csak akkor kevesebbet kell enned ahhoz,hogy elérd a kalóriadeficites állapotot ilyen egyszerű.
Youtubeos tinglitangli edzéseket meg Rubint Réka otthoni "kőkemény" edzés meg csak nagyon elhízottaknak ér valamit,de ők is jobban járnának napi 30 perc plusz sétával a napi rutinon kívűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!