Milyen házi praktikák léteznek a szem alatti sötét karikák eltüntetésére?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 9. 07:53
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Alvás, folyadék, nyers növényi táplálék elég?
3/5 anonim válasza:
Azt viszont nem ártana tudni, hogy genetika miatti karikák-e :) mostmár azért az is kiderült, hogy ezzel lehet születni, vannak akik egész életükbe próbálják eltüntetni, ami alapból adott, és ami nem táplálék, alváshiány miatt van fenn. Többnyire sikertelenül.
4/5 anonim válasza:
Valamivel szebb lehet a koffeines krémektől, kipróbálhatod, hogy ázott zöldtea-filtereket teszel oda. De az is lehet, hogy átlátszik a bőröd, és az ereid miatt kékes a terület. Ezen csak a smink segít.
5/5 anonim válasza:
nekem is genetikailag karikás, de most hogy itthon vagyok egésznap ráérek aludni lényegesen kevésbé feltűnőek
ami nekem bevált: Vichy szemkörnyékápoló
ezen kívül elegendő alvás, napi 2 kávénál többet nem iszom, alkoholt egyáltalán nem fogyasztok, leszoktam a dohányzásról (3 éve), sok folyadék, egészséges táplálkozás
de ha annyira zavar vegyél egy jó korrektort, én MAC-et használok és a legdurvább karikákat is szépen elfedi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!