Súlyfelesleg eltüntetésére módszerek otthon?
Figyelt kérdés
Már egy ideje próbálkozgatok a fogyással, de valahogy sose jött össze, vagy a gátlásaim, vagy az alul motiváltságom fogott vissza. Most, újfent belefogtam, de szeretnék mindenben biztosra menni. Kb. 87 kilógramm vagyok, olyan 180 centiméterrel. Arra gondoltam, hogy fogyásnak a 70 kiló ideális célkitüzés (javítsatok ki, ha rosszul gondoltam), ám sajnos hétvégenként nehezen tudom visszafoni magam, olyan 2500 kalória alá azon a két napon álltalában nem tudok menni, nem részletezném az indokokat. A hét többi napján szerintem képes leszek ezen korrigálni. Reggelire álltalában zabkását eszek, gyümölcsökkel, a rost miatt, bár a kalória értéke kissé nagy, kb. 600 egy adag (infók a csomagolásról). Edzeni, tudom, hogy kéne, de föként gátlások miatt nem edzek sokat. Szégyellem, annak ellenére, hogy tudom, hogy nem kellene. A kérésem az az volna, hogyha valaki ért hozzá, letudná nekem írni, hogy min változtassak, esetleg néhány, halk gyakorlatot fogyáshoz, vagy hasonlókat. Így a tizes éveim végén még úgy érzem, hogy van remény változtatni, és az ehhez vezetö lépéseket meg is szeretném tenni, de úgy gondolom nincs elég bátorságom, túl nagy a szégyenérzetem, az eddigi pocsék életvitelem miatt. Az utóbbin is szeretnék változtatni, de hiába próbáltam ilyen-olyan praktikákat, semmi sem vált be.2020. szept. 5. 19:26
11/12 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani, de ha neked úgymond semmi sem jó, meg felejtős, hogy szeretnéd ezt elkezdeni? Szerintem a szüleid esetleg testvéreid büszkék lennének rád, hogy elkezdesz a kinézeteddel foglalkozni! Ne szégyelld a sportot, ne szégyelld hogy változtatni akarsz magadon, az én testvérem is 21 éves 100kg és most kezdett el magával foglalkozni, és én büszke vagyok rá :)
12/12 anonim válasza:
Ez erősen függ attól, milyen korú és egészségi állapotú az ember és mitől lett súlyfeleslege. Nem ugyanaz a módszer egy 150 kilós 75 évesnél meg egy 70 kilós 30 évesnél. Orvos javasoljon. Én is fogyni szeretnék, de tudok futni kinn a természetben, meg az esti zabálást be kell fejeznem, plusz megszabadulni a cukorevéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!