Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kellene az egész hasat...

Hogy kellene az egész hasat megedzeni?

Figyelt kérdés

Szoktam hasprést csinálni, de az nem igazán edzeni meg minden részét, ezt érzem.

Gerincsérv miatt viszont a lábemelés pl kizárt.

2023. ápr. 10. 17:50
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
Én naponta 700 hasprést csinálok, 300 lábemelést, és még különböző hasra gyakorlatokat. Igazából sosem hittem azoknak, akik azt hangoztatták, nincs értelme minden nap hasra ennyit edzeni. És lám, nem volt igazuk. Erre az én elért eredményem a példa. Sosem hanyagolom el, és napi 60 perc csak erről szól. A további 60 perc pedig súlyzós edzés. Iszonyat kemény így, de én sosem hanyagolom el, ha valamit csinálok, akkor azt csinálom. Szóval muszáj emelni a számot, mert ilyen 20 meg 30 al semmit nem érsz el. A lábemelés az alhast tolja meg igazán, nem is lóg a bőröm fogyás után.
2023. ápr. 10. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
2023. ápr. 10. 19:42
 3/4 gungasam ***** válasza:

Ajánlom távolba hugyozást! Gyakorlása jelentősen erősíti a lágyéki hasfalat. Ugyanis ezzel az izommal gyakorolunk jelentős nyomást a húgyhólyagra. A lágyéki hasizom edzése azért kiemelten fontos mert ezzel előzhető meg a lágyéksérv.

A lágyéksérv egy roppant kellemetlen sérv fajta mert fájdalmasságán kívűl még különleges szövődmények is járhatnak vele. Mint például a herék feltüremkedése a herezacskóból és a lágyéki hasfalon való kitüremkedésük. Nekem volt alkalmam átesni lágyéksérv műtéten és mondhatom rengeteg szenvedés volt kivárni míg sor került rá!

2023. szept. 22. 17:59
 4/4 gungasam ***** válasza:
A távolba hugyozást úgy kell végezni, hogy jó előre jól teleissza magát aki edz. A hugyuzás végrehajtása kisterpeszben történik, akkor mikor már képtelen visszatartani. Ilyenkor a farpofákat is erőteljesen össze kell szorítani (ez is izmosodik, nem lesz löttyedt a segged) és a deréktól lefelé előre kell görbíteni a gerincet mintegy behúzni a feneket. Ezzel a technikával méterekben mérhető eredményt érhetsz el és kőkemény lágyéki izomzatot.
2023. szept. 22. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!