Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyit kéne elkérnie az edzőnek?

Mennyit kéne elkérnie az edzőnek?

Figyelt kérdés
7000 forint a privátedzés. Ha ketten megyünk, akkor szerintetek fele annyit kellene fejenként fizetni, vagy mind a kettőnknek 7000et? Így az edző nem dolgozik úgy, mert ő csak nézi hogy gyakorlunk, neki nem kell részt vennie csak nézi és mondja mit csináljunk. Vagy így reális?
2023. márc. 31. 11:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor az a fair, hogy ad valahány százalék kedvezményt, de nem valószínű, hogy 50 százalékot fog. Én nem adnék annyi. Én ebben az esetben mondjuk egy fejenkénti 5000 forintos díjat méltányosnak tartanék, de én üzleti szempontból nézem, nem ügyfél szempontjából.
2023. márc. 31. 11:31
 2/14 anonim ***** válasza:
7%
Én 5 forintot sem adnák az ingyenélőnek az biztos.
2023. márc. 31. 11:51
 3/14 anonim ***** válasza:
11%

Mivan, sokallod az árát? :D

A lusták szoktak menni edzőhöz :D

2023. márc. 31. 12:43
 4/14 A kérdező kommentje:
3 tényleg? És aki nem lusta, az hogyan csinálja?
2023. márc. 31. 13:38
 5/14 anonim ***** válasza:
7%
önállóan tudja gyakorlatot csinálni.
2023. márc. 31. 13:39
 6/14 anonim ***** válasza:
7%
meg tudja az edzésterveket, utánanézte a dolgoknak.
2023. márc. 31. 13:40
 7/14 A kérdező kommentje:
Tök jó. Akkor kérlek mutass be closed guardból egy arm triangle-t :) biztosan minden csínját bínját érteni és tudni fogod, edző nélkül is.
2023. márc. 31. 14:39
 8/14 anonim ***** válasza:
43%

"mutass be closed guardból egy arm triangle-t"

Az előző hozzászólók a konditermi ókájés szeméjí eccőkre gondoltak, mert ki se látnak a buborékukból, és eszükbe sem jutott, hogy más sportágak (pl. esetedben küzdősport) esetén is vesz igénybe az egyén edzői segítséget, nem csak gyúrási célból.

2023. márc. 31. 14:49
 9/14 A kérdező kommentje:

8 én azt tudom, csak demonstrálni akartam, hogy néha jobb csendben maradni, vagy kérdezni, és akkor nem hangzunk hülyének... Ezért tettem én is fel a kérdést, és nem mondtam egyből be az edzőnek, hogy hátdehát nem fele annyinak kéne lennie? Talán tanulnak belőle:D

Egyébként egy kis kedvezményt kapunk, csak így egyszerűbb volt leírni. Szóval akkor így a normális, ezt akartam tudni. Akkor minden rendben.

2023. márc. 31. 14:55
 10/14 anonim ***** válasza:
27%
aha, akkor miért nem azt írta, itt átlagosan gym-s qrvak vannak :D
2023. márc. 31. 15:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!