Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ki mikor kezdett el sportolni...

Ki mikor kezdett el sportolni császármetszés után?

Figyelt kérdés

Mikor éreztetek, hogy bírtok sportolni és mit? Hogy álltatok neki?

Kimondottan a császár érdekel.

tegnap 15:41
 1/6 anonim válasza:

Én szülés után 3 hónappal csináltam ezt.

[link]

Iszsz baba mellett erre is alig volt időm, de nagyon mozogni akartam valamit már a terhesség vége óta, mert alapvetően sportos életet élek, de a nagy bálna testemmel a 40 fokban max a vizet tudtam törölgetni magamról. Ezek a 30 percek nem hoztak le az életről, de kellemesen kifárasztottak vagy inkább felfrissítettek. Ezt végigcsináltam, aztán kimerült a kedvem, azóta se csináltam semmit, de nekem télen alapvetően kevesebb kedvem van. 😅

tegnap 16:32
 2/6 anonim válasza:
Én a terhesség alatt is pilateseztem, egészen az utolsó előtti hétig, heti 1x1 óra + igyekeztem minden nap megcsinálni egy alap gyakorlatsort. Szülés (császár) utáni 3. héten kezdtük el, először csak heti 1x30 perc, nagyon lassan, óvatosan, most már megint heti 1x1 óra + az önszorgalmam, szokott videókat is küldeni pl. a szétnyílt hasizmomhoz csinált egy gyakorlatsort stb. (az edzőmnek van kifejezetten kismama/szülés utáni edzői képesítése). Én magánkórházban szültem, ott már a gyógytornász mondott néhány jótanácsot (épp szoptattam így nem tudta megmutatni) + emailben küldött egy kb. 20 oldalas színes-szagos pdf-et, ami természetes és császáros szülés utáni regeneráción visz végig, szépen lépésről-lépésre, onnan, hogy csak fekszel és a lábfejeddel spicc-pipa mozgást végzel. A futásra azt mondta ez az edző, hogy az ízületek miatt ő nem ajánlja, hogy 9-10 hónapnál hamarabb kezdjek neki (8 hónapos a kisfiam), utána is nagyon óvatosan, kocogva. A GYerünk anyukám!-nak is van szülés utáni 6 hetes "újramozgató" tornája.
tegnap 16:58
 3/6 anonim válasza:
Első császár után 3 hónappal de akkor pl plankingnél, felülésnél fájt a heg. Második császár után 2 hónappal. Ott meglepően gyorsan gyógyultam, nem fájt semmim. Harmadik császár után 10 nappal már bicikliztem naponta 2x oda-vissza, mert a gyerekemhez kellett menni a picre.
tegnap 17:04
 4/6 anonim válasza:
6 héttel később kezdtem sportolni.
tegnap 17:09
 5/6 anonim válasza:
Én császàr után 10 nappal kezdtem könnyű gyógytornàval és naaaagyon lassú sétàkkal. Aztán 6 hét után könnyített edzés - kb mint terhesen. Szülés után 7 hónappal tértem vissza a rendes edzésemhez.
tegnap 18:36
 6/6 anonim válasza:
Fél évvel.
tegnap 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!