Ki mikor kezdett el sportolni császármetszés után?
Figyelt kérdés
2 hete szültem császárral,a sebem szinte tökre bevan gyógyulva,a hasizmaimon érzem,hogy bírnák már a tornát (úgy tudom,hogy azt nem vágják szét,csak "eltolják"...persze nem hasizommal kezdenék,hanem csak 20 perces könnyített tornákkal,de már elég jól érzem magam hozzá,viszont mindenki a 6 hetet sorolja.Mióta abbahagytam a mozgást (terhesség előtt) azóta olyan lustának érzem magam,szeretném,ha lenne egy kis erőm,és tudom,hogy a torna ebben segítene!2014. dec. 14. 15:21
1/7 anonim válasza:
Még ne!!!! A 6 hetet várd ki. Bajod is lehet belőle.
2/7 A kérdező kommentje:
:-( még egy kis kar-és láb-torna is ártana?
2014. dec. 14. 15:27
3/7 A kérdező kommentje:
ami szinte csak bemelegítés,"kettőt lépek jobbra-kettőt balra" féle torna?
2014. dec. 14. 15:28
4/7 anonim válasza:
Menjetek setalni sokat 😊 valami parkosabb erdosebb reszre. A 6 het nem viccbol van kitalalva 😊 meg egy picit legy turelmes.
(szoptatas mellett nem ajanljak amugy sem az aktiv mozgast)
5/7 anonim válasza:
Én is ugyanígy éreztem magam, de vigyázz, csalóka a dolog! Igaz, hogy a külső varrat tökéletesnek látszik, de a belső varratokat nem érzed, és valóban, a hasizmot ma már általában nem vágják, de akkor is megbolygatják, és a belső szervekre, hasfalra is kihat a mozgás. A belső varratok felszívódásáig csak kímélő sétát, hasonlót ajánlanak. Egyébként akár egy súlyzóval végzett döntött törzses tricepsz, vagy egy hátsó váll gyakorlat is kihat a hasizomra, tkp. szinte alig van olyan mozgás, ami ne érintené a törzs izmait is, valamilyen szinten. Én az ötödik hét elején kezdtem kis súlyokkal gyakorlatokat illetve 30-40 perc torna, vagy taposógép, de néha belenyilallt a hasam, így vártam még egy-két hetet. Ma már tényleg nem érzek semmit, de hasizom gyakorlatot még nem végzek.
6/7 anonim válasza:
A szomszéd lánya kiment 3 hetesen dolgozni a kertbe és fel is szakadt neki a seb. kezdhette elolrol a felepulest (pedig stramp csaj). 6 hetet vard ki es ha az orvosod zold lampat ad, tornazhatsz de eloszor csak 5 percet es hetrol hetre emelheted. Felulest harant hasizom gyakorlatokat tilos vegezni. hasprest majd lehet de elobb a belso hasizmokat kell megerositeni pl.a koldok ki-be huzgalasaval. Rubint reka videoit is nezheted mert neki 3 csaszarja volt.mondjuk a ferje kokler nem tudom o mennyire erdemel hitelt de nelem azert szimpatikus a gyakorlat sora.
7/7 A kérdező kommentje:
Jólvan,ha ennyien írjátok,akkor belátom,hogy igazatok van! Lehet,h a belső varrat tényleg nem gyógyult be,mondjuk ezt érzem akkor is,amikor oldalra fordulok az ágyban! Köszönöm mindenkinek,megfogadom a tanácsotokat :-)
2014. dec. 14. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!