Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 1 kezes súlyzótól sokat...

Gabes kérdése:

1 kezes súlyzótól sokat fejlődnék 3 hónap alatt? Csak karra akarok gyúrni. Kb hány cm-ert nőne a karom?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 16:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A csak karra gyúrókat,kólásüvegnek hívják.Csapott váll,keskeny hát.Van még egy gyönyörű verziója,amikor kigyúrja a felkart az alkar meg egy pálca:D.
2010. okt. 6. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Az már ilyen syntholos karra hasonlítana :D
2010. okt. 6. 17:17
 13/15 anonim ***** válasza:
áááá ahhoz még csak hasonlítani sem lehet semmit annyira szar
2010. okt. 6. 18:44
 14/15 anonim ***** válasza:
Itthon edzettem kb 1 évig. Az elején szépen fejlődtem, aztán 2.-3. hónap után megállt. Erősödni erősödtem, de semmi nem látszódott. (Vannak kézi súlyaim, fekvenyomópad, alsó csiga, felső csiga stb. Szóval elég sok mindent tudtam csinálni.) Mióta lejárok terembe, megint megindult a dolog. :P Fél év kellett mire rászántam magam, de nagyon örülök, hogy elmentem, imádok ott lenni.
2010. okt. 6. 20:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó: Szerintem csak annyi, hogy otthon még nem tudtad reálisan felmérni, hogy milyen egy normális edzés, és kezdőként még fejlődtél. Edzőteremben meg rájöttél mit jelent az edzés. De ha megvan minden súly, meg pad, ami kell akkor nem szabad, hogy különbség legyen. A szabadsúly az szabasúly otthon is.
2010. okt. 7. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!