Mikortól kezd látszódni a változás?
Figyelt kérdés
Heti 4-5 alkalommal edzek edzőteremben 2 órát, illetve mindennap hasazok itthon. Most fogom kezdeni a 2. hónapot, erőben érzem, hogy fejlődök, de látszódni mikor kezd el?2023. márc. 7. 16:25
1/7 anonim válasza:
Ez látatlanban megmondhatatlan, és ezer faktortól függ. Maradjunk annyiban, hogy ha 4-5 hónap után sem látod az izomzatodon a tényleges változást, akkor valami nagyon nincs rendben.
2/7 anonim válasza:
Erősen attól függ, hogy mi a célod, és milyen emellé az étkezésed.
3/7 anonim válasza:
Anyagmegmaradás törvénye. Az izmosodás súlynövekedéssel jár. Ha nem eszel többet, fizikai képtelenség, hogy olyan mértékben nőjön az izom, mint ahogy akarod.
4/7 anonim válasza:
Igazából ebből semmi nem derült ki. Az "edzek" az bármi lehet, heti ötször két óra, főleg kezdőként kicsit szürreálisnak hangzik. Mindenesetre ha vékony vagy már látszódhat valami a második hónaptól kezdve is.
5/7 anonim válasza:
Az izomépítés egy hosszú folyamat. Fél-1 év amíg ténylegesen látható eredménye lesz. Persze pár hónap után lehet némi változást látni de nem óriásit. Amúgy vigyázz! Túl sokat se eddz mert a túledzés káros, és éppen az ellenkező hatást fogod kiváltani. Tarts majd pihenőnapot is, nem véletlen hogy a profi sportolóknak is van.
Üdvözlettel,
1 edző :)
6/7 anonim válasza:
Ez az edzésterveden kívül nagyban függ a genetikai felépítésedtől és a jelenlegi testalkatodtól is. Nekem anno már kb. egy hónap után kezdett látszani, hogy edzek (mármint én láttam magamon meztelenül). Másnak meg több idő kell hozzá. Ezer dologtól függ, nem lehet így megmondani.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Testalkatomról annyit, hogy nem vagyok se vékony se kövér. 173cm vagyok és 75kg körül, edzésben segít az egyik ismerősöm, ő is személyiedző, szóval nem csak eszetlenül csinálom.
2023. márc. 8. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!