Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nem látszik az edzés?

Miért nem látszik az edzés?

Figyelt kérdés
Hiába edzek, ugyanúgy szekálódnak mert vékony alkatom van, genetikailag nem lehetséges sose a jobb alak? Olyan is mintha vizesednék emiatt vastagabbak a kezeim szerintem, meg fura a bőröm, de ezzel is mit tudok csinálni hogy ne ez látsszon hanem az izom?

2023. márc. 4. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy néz ki az edzésprogramod, és mennyi a napi kalóriabeviteled?
2023. márc. 4. 21:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

kik szekálnak és hogy?

milyen nemű vagy?

2023. márc. 4. 21:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Itthon edzek, és túl nagy súlyt nem tudok most emelni aranyér miatt, így többször ismétlek inkább. Nem viszek be több kalóriát mint kéne, többször eszem keveset, cukor miatt lassan felszívódó szénhidrátot kell, meg szívgyógyszert is szedek, így sok mindenre kell figyelni, így arra is figyelnem kell hogy ne terheljem hirtelen túl magam a szívritmuszavar miatt. Rendszertelenül dolgozom így nem tudok minden nap mindig ugyanakkor edzeni sajnos. Az mibe számít hogy mivel szekálnak és kik? Meg a nemem? Azzal hogy túl vékony vagyok és úgyse bírok el semmit de a kettő nem függ össze, be akarom bizonyítani ezért kezdtem edzeni hogy lássák is de genetikailag szerintem sose lesz izmosabb alakom
2023. márc. 4. 22:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy csomó minden lehet. Valószínűleg nem az a baj, hogy nem szakadsz bele az edzésbe.

Pl. nincs meg a szükséges kalória, fehérje. Túl kevés vagy túl sok amit csinálsz, nem jó a kivitelezés, nincs progresszió. Konditeremben, egészséges emberek is képesek hosszú ideig úgy edzeni, hogy nem sok voltázás lesz. Azonkívül ha csak pár hónapja csinálod, túl sokat ne várj.

2023. márc. 4. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
82%

"cukor miatt lassan felszívódó szénhidrátot kell, meg szívgyógyszert is szedek"

Tehát aranyered van, cukorbeteg vagy, és szívgyógyszert is szedsz. Innentől kezdve ez meghaladja pár anonim kommentelő szakértelmét, úgyhogy keress fel egy orvost, aztán neki tedd fel a kérdéseidet.

2023. márc. 4. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:

" Az mibe számít hogy mivel szekálnak és kik? Meg a nemem?"...

-Nyilván kiírtad így az ember kíváncsi. A nemedet mindenhol megfogják kérdezni,főleg egy személyi edző ha online jelentkezel hozzá.. Ugyanis teljesen más edzés kell egy nőnek mint egy férfinak,ha az egyénre van szabva és a problémáidat is figyelembe veszi például...

Keress fel egy orvost inkább a problémáid miatt és kérd ki tanácsát mit szabad mit nem. Cukorbeteg vagy vagy csak IR-ed van?

De amúgy sokan edzenek ilyen problémákkal. A cukorbetegségnek/IR-nek meg jót is tesz a testmozgás, mert az inzulinérzékenység nő így.

2023. márc. 4. 22:46
 7/9 A kérdező kommentje:
IR. Köszi a tanácsokat hát ez nehezebb mint hittem de tényleg szakember segítségét kéne kérnem, nem gondoltam hogy ennyire beleszámítanak a betegségek, vagyis inkább állapotoknak fogom fel őket. Türelmesebb leszek akkor és elfogadom hogy a problémákkal nehézkesebb lesz ugyan de nem adom fel, köszi a válaszokat!
2023. márc. 4. 23:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne add fel,

sajnos pont így vékonyként az egyik legnehezebb izomzatot építeni, az én barátom alapból nagyon magas vékony típus és mindig is utálta ahogy kinéz, lassan 6 éve edz és még mindig vékony alkat, de mellette izmos is szépen :)

Úgyhogy adj magadnak időt.

2023. márc. 6. 12:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Táplálkozás befolyásolja 80%-át
jan. 20. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!