Honnan merítsek ezek után energiát hogy még tudjak edzeni?
Egyébként könnyű/közép-nehéz fizikai munkát végzek, és utána eddig munka után simán edzettem. Ma viszont egész nap oktatáson ültem, és olyan szinten vagyok lefáradva, hogy megmozdulni se akarok. De érzem hogy ha eddzenék is, totál nem kívánom, meg fél óra után már el akarnék dőlni mint a bot.
Tényleg vicc, hogy egész nap ülés döglés, és ennyire le vagyok nullázódva.
Megesik az ilyen, nem kell, hogy mindig kedved/energiád legyen edzeni.
Ha kihagysz 1-1 edzést, nem a világ vége.
Bár, ez attól függ, hogy mik a céljaid és mennyire veszed komolyan ezt.
Az ilyen 1-1 edzés kihagyások után szoktak jönni azok, hogy "na, még 1-gyet kihagyok, nem számít" és utána jön még a többi.. Amivel nincs probléma egyébként, de, ha eredményeket szeretnél elérni, akkor fegyelmezetten menned kell, ez egy ilyen sport, hosszú távon kell gondolkozni.
Az is lehet, hogy pl edzel heti 6x, de simán tudnád ugyanezt az eredményt hozni heti 4 edzéssel is. Ha nehezebb idők jönnek majd, és fontos az edzés, akkor mindig tudsz variálni.
Én nem éreztem magam úgy hogy éheznék.
Választékos étkezés, kalóriabombák elkerülése, könnyű/közép-nehéz fizikai munka, plusz szinte minden nap egy óra kardió torna. Ennyi volt a nagy titok.
2013 ban 130kg voltam, akkor találtam elősször testépítős cikkeket szálkásításról amiket jól félre is értettem, 8hónapig bírtam a kőkemény csirke rizses brokkolis diétát, közben leadtam 50kg-ot… aztán egydzerűen feladta az agyam a harcot, elengedtem magam, 2016ra 140kg voltam… azóta sokkal átgondoltabban minden egyes gramm kajámat szamolom de értelmesen étkezem, ha épp fogyni akarok heti max 0.5-0.8kg ot engedek, így fentartható…
Ha te 8kg-ot leadtál 1 hét alatt az azt jelenti, hogy azon a héten kb 56000kaloriáv kevesebbet ettél mint a szervezetednek szüksége lett volna… ez egy teljességgel fentarthatattlan egészségkárosító rohanás amit csinálsz, és majd mikor az agyad kémiája felborul és kiadja a zabálj parancsot, könnyen jön majd a 8kg helyére 16…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!