Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Honnan merítsek ezek után...

Honnan merítsek ezek után energiát hogy még tudjak edzeni?

Figyelt kérdés

Egyébként könnyű/közép-nehéz fizikai munkát végzek, és utána eddig munka után simán edzettem. Ma viszont egész nap oktatáson ültem, és olyan szinten vagyok lefáradva, hogy megmozdulni se akarok. De érzem hogy ha eddzenék is, totál nem kívánom, meg fél óra után már el akarnék dőlni mint a bot.

Tényleg vicc, hogy egész nap ülés döglés, és ennyire le vagyok nullázódva.

2023. febr. 20. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted mi fog következni abból, ha ma nem edzel? Egyetlen napon szerinted mi fog múlni?
2023. febr. 20. 17:25
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Megesik az ilyen, nem kell, hogy mindig kedved/energiád legyen edzeni.

Ha kihagysz 1-1 edzést, nem a világ vége.

Bár, ez attól függ, hogy mik a céljaid és mennyire veszed komolyan ezt.

Az ilyen 1-1 edzés kihagyások után szoktak jönni azok, hogy "na, még 1-gyet kihagyok, nem számít" és utána jön még a többi.. Amivel nincs probléma egyébként, de, ha eredményeket szeretnél elérni, akkor fegyelmezetten menned kell, ez egy ilyen sport, hosszú távon kell gondolkozni.

Az is lehet, hogy pl edzel heti 6x, de simán tudnád ugyanezt az eredményt hozni heti 4 edzéssel is. Ha nehezebb idők jönnek majd, és fontos az edzés, akkor mindig tudsz variálni.

2023. febr. 20. 17:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Elkezdtem, nagyon konzisztensen edzettem, kb minden nap, plusz diéta, így kb egy hónap alatt lefogytam vagy 8 kilót, most attól parázok, hogy ha egy kicsit is vissza veszek bármiből, akkor egyből visszajön.
2023. febr. 21. 06:14
 4/11 anonim ***** válasza:
1hónap alatt 8kilót fogytál, akkor jelenleg éhezteted magad, előbb utóbb ìgyis úgyis fel fogod adni és visszahízod, ennek így nem sok értelme van.
2023. febr. 21. 06:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Én nem éreztem magam úgy hogy éheznék.

Választékos étkezés, kalóriabombák elkerülése, könnyű/közép-nehéz fizikai munka, plusz szinte minden nap egy óra kardió torna. Ennyi volt a nagy titok.

2023. febr. 21. 06:37
 6/11 anonim ***** válasza:
8 kiló egy hónap alatt tényleg sok. Parázni meg nem kell. És mindennap edzeni is kontraproduktív, kell a testnek a regeneráció.
2023. febr. 21. 07:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is éheztem körülbelül fél évet és le is ment vagy 6 kiló. Mondjuk nekem az volt a problémám, hogy rossz anyagi helyzetben vagyok és már az orvosok meg is állapították az alultápláltságot. Nem mozgok túl sokat, hátha így le tudom lassítani a fogyást.
2023. febr. 21. 10:03
 8/11 anonim ***** válasza:

2013 ban 130kg voltam, akkor találtam elősször testépítős cikkeket szálkásításról amiket jól félre is értettem, 8hónapig bírtam a kőkemény csirke rizses brokkolis diétát, közben leadtam 50kg-ot… aztán egydzerűen feladta az agyam a harcot, elengedtem magam, 2016ra 140kg voltam… azóta sokkal átgondoltabban minden egyes gramm kajámat szamolom de értelmesen étkezem, ha épp fogyni akarok heti max 0.5-0.8kg ot engedek, így fentartható…

Ha te 8kg-ot leadtál 1 hét alatt az azt jelenti, hogy azon a héten kb 56000kaloriáv kevesebbet ettél mint a szervezetednek szüksége lett volna… ez egy teljességgel fentarthatattlan egészségkárosító rohanás amit csinálsz, és majd mikor az agyad kémiája felborul és kiadja a zabálj parancsot, könnyen jön majd a 8kg helyére 16…

2023. febr. 21. 11:00
 9/11 anonim ***** válasza:
1 hónap alatt bocs
2023. febr. 21. 11:01
 10/11 A kérdező kommentje:
egyèbkènt 122 kilóról fogytam le pàr ève. onnan csak 97 környèkère "híztam" vissza. Most 90 körül vagyok.
2023. febr. 21. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!